iklan2

Saturday, October 17, 2015

JJCM - RESTORAN MURNI - BANDAR PERMAISURI CHERAS

yuhuuu salam guys..sihat ker..sorrylah lama giler kot x updet cerita dlm blog kesayangan
 Azue nie ader ker peminatnya hahaha...
almaklum ler blog JJCM Azue nie mcm senduu jerk yer x...
bukan apa banyak tempat dah Azue pegi JJCM nie..tapi amek gambar lajuss mencacuss..
nak masuk blog nak mengarang cerita tu yg selow melow...l
emauu adesss..

mcm Entry kali nie...JJCM Restoran Murni Cheras niehh...biler tengok date makk aihhh
tahun lepas punya cerita daaa...siap ader tarikh bagai hahaha...nampak x ..
punya lahh lamer giler story nieh...nak setahun di peram rupernya...h
uhuhu yaa ampunnn....

xperlaa walau makanan dah jadik baja dkt mana2 tah..tapi sebagai penyampai
 JJCM nie nak jugak story mory tempat makan yg sedap2...
yang uolls boleh laa jadikan  panduan biler nak ngoder makan dkt sini kann...


kitorg suker pegi lewat2 mlm skett ler kat sini...jgn dtg peak hours..
susah nak dpt seat kat sini...yg kitorg pegi di cawangan Bandar Permaisuri..
so hari Isnin diorg tutup tau..mcm downtown Cheras gak tutup hari Sabtu


Jom Intai menu diorg..canggih staff diorg pakai ipad beb amek order



x silap nie air ribena longan...sedap uolls..


Air Lavender specials nie mcm soda herbs dkt william tuu mmg terbaekk


Air Kiss me babby raser manggo plus stoberi n laici
kombinasi air yg masam2 manis...sedap2..azue suker gak air niehh




tetibert plak nak ngoder meggi goreng kat sini..
memang sedap lah meggi goreng dier..tapi bagi yg 
kurang makan pedas mcm Azue
terasa lah kepedasannya...


Roti Jepun nie memang my peberet lahhh...
x tahu nak describe mcm mana...dier adalah roti canai telur
dalam dier ader butter kaya sekali..memang sedap aii tell u



nampak mcm biasa jerk kan..tapi raser dier wallaaa..
xder menu mcm nie di kedai
mamak yg lain yerkk...hanya di Murni shj


Nasi Lemak Ayam pandan dier pun sedap..Ayam goreng berempah bersama
daun pandan...sambal pulak manis2 pedas...memang terbaekk jugakkk...





yang nie Nasi Goreng Butter Milk ..tapi pada Azue agak kureng lahh kombinasi dier...
agak muak kat sini sebab ayam dier x boh cili...kalau masak kat rumah kiter boh cili potong
supaya raser muak tu dpt di atasi..so menu nie x berapa umphh laa pada tekak Azue





okaylah guys tu jerk yg boleh di ceritakan ..kalau makan kat sini portion dier
 banyak giler.. kalau order 1 dish tu make sure korang 
betul2 kelaparan...
kalau order sorang sat kompom lah mcm kitorg nie x abess makan...
so tapau bwk balik jer laa..hahahha...


so Restoran Murni nie ada banyak cawangan...boleh laa pegi mana2 cawangan..
yg uolls raser berdekatan..tapi yg dkt Bandar Permaisuri nie mmg happening...
meja punyalah banyak...masalah parking pulakk..huhuhu...jgn datang weekend lahh
jap lagi nyesal pulak tgg lama kannn...ok lahh jumpa lagi ehhh...

daaa semua...semoga uolls sihat sejahtera semunya...


No comments:

Post a Comment

Touch N Go