Thursday, December 6, 2018

EATIGO!!! JOM KITA INSTALL RAMAI2!!

Salam uolls..lama betul maklong nie x bersiaran kan..ya ampunnm memang mcm rumah hantu dah blog maklong nieh..adesss..

Sejak ramai yg whatsapp dan call maklong tentang kes penipuan online nie.. alaa yg ada kiriman dari oversea tu...SCAMMER jerk tu..janganlah uolls percaya..nanti maklong story lain entry yer

maklong macam terpikir pulak masih ramai yg terbaca blog maklong nie..rupernya masih rmai yg jadi mangsa..wlwpun entry tu maklong tulis x silap tahun 2012

So maklong nekad laa nak share dgn uolls info2 yg mungkin uolls perlukan...sharing is caring kan..

Oklaaa kali nie maklong nak share satu application yg sangat best...nak2 blog maklong nie kan tema asalnya JJCM..so maklong suka laa nak share tentang makan2..

So kalau saper2 yg dulu2 suka follow blog maklong nie kompom akan kelaparan..

Huhuhu..maklong mmg suka JJCM..
Tapi dulu laa..lps paklong start jaga makan
Maklong pun jaranglaa updet pasal entry JJCM nie...banyak maklong masak sendiri jerk

Sorry laaa kalau ada kedai2 atau restoran yg
Uolls pergi dah berubah rasa..dah x sedap
Silap2 ada yg dah tutup kedai pun..🙄🙄🙄

Oklah maklong tertarik dengan apps nie..uolls bolehlaa klik dekat bawah nie yer

Apps nie merupakan satu cara untuk kita booking atau buat reservation di tempat yang kita nak makan dengan harga yg murah...

Maknanya dengan Apps EATIGO nie kita masih mampu nak makan something yg agak mahal tapi kita bayar murah dr org lain....

Best x..banyak restaurant yg dah join EATIGO nie..tapi buat masa nie hanya di Lembah Klang shj yg baru join..

Tapi banyak laa Hotel , Cafe , Restaurant yg exclusif join..diorg akan bagi diskaun ikut jam..
Terpulang laa pada kita nak pilih mana2 tempat yg kita nak makan dan pukul brp kita buat reservation tu..

Ada yg bagi 10% -50% less untuk menu diorg.
Kita kena pandailah budget masa kita nak makan pada waktu yg bagi banyak diskaun..
Menarik kan..saper x nak makan mahal..tapi bayar murah kan..

Jom maklong ajar mcm mana nak apply apps nie...
1st sekali uolls klik dgn link nie 


- Lepas tu uolls install apps nie
- Open Apps EATIGO tu
- Klik dekat Register





- masukkan code  = azue1g0k5
diruangan i have a referral code


- Lepas tu masukkan nama ,email , password
Tekan register..so dah boleh masuk dah..


Senang kan nak Register Eatigo nie...
Lepas tu uolls pilih laa city  Kuala Lumpur
accept jerk kalau dia nak location kita tu..




Lepas tu uolls tekan laa Home tu ada tempat carian tu kan klik jerkk.nanti dia akan listkan mana2 restaurant yg ada bagi diskaun dekat kita


Contohnya Dkt Dpulze nie ada satu cafe Illusion Chocolate nie ada promo...
so uolls klik laa brp org yg nak uolls bawak sekali dan tekan dkt tommorow tu tarikh yg uolls nak pegi makan...

So boleh pilih laa pukul brp uolls nak pegi..kalau ikutkan gambar kat atas tu dia bagi 50% diskaun pada pukul 12:00tgh..so uolls klik jerk kat situ..


Dah confirm semua..klik jerk reservation dan dia akan keluar mcm nie..ada code dia..incase laa uolls ada masalah jammed ke kan..lewat skett ker boleh jerk nak edit..atau cancell its ok..x perlu bayar pun..

Make sure janji tu kena tepati laa..jangan janji pukul 12tgh uoll sampai pukul 2pm..kot2 melepas pulak time yg ada diskaun 50% tu...


Nie gambar yg maklong makan td guna code tu..semua dpt 50% diskaun..kecuali air yer...
x nak order air pun xper..bawak air sendiri..hehehe..xpun order jerk air mineral..chocolate kan dah manis.. 


Memang berbaloi2 laa guna apps Eatigo nie..
So apa lagi jom kita install beramai2 yerk..
Maklong nak repeat lagi makan kat sini..

Saper nak ikut jommm laa maklong belanja untuk bookingkann jerk..uolls bayar sendiri ehh hahahha...oklaa jumpa lagi nanti....daaa






Tuesday, December 4, 2018

SELAMAT DATANG KE ATZ HOMESTAY JERTEH , BESUT , TERENGGANU





Terima Kasih Kerana Sudi Singgah di Homestay kami..
Jemput datang lagi yerk 😍😍





Atz Homestay -
3 bilik - 2 katil King , 1 katil Queen 
(RM250)




 Nur Kasih Homestay -
2 bilik - 2 katil queen (RM200)




Atz Cabinstay ( 5 bilik )
Bilik 1& 2 = RM80 setiap bilik
Bilik 3 & 4 = RM100 setiap bilik
Bilik 5 = RM120





Vip Room - Studio Unit 
2 katil queen (RM180)







Untuk Booking ATZ HOMESTAY :-

Klik sahaja no phone di bawah tu yer :

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️






iklan2

Touch N Go