iklan2

Thursday, October 29, 2015

JJCM 2015 - BANDAR BARU BANGI SEKSYEN 9 - @GRILL

 

Fuhh kalau pasal kedai makan, konpem Azue akan explore di Bangi. 
Bangi ni dah macam syurga restoran. Banyak sangat pilihan. 
Dari timur ke barat, dari murah ke mahal, 
dari warung biasa ke restoram eksklusif semua ada.
Tepuk poket baru pikir nak makan selera apa kann..kannn


kedai ni kat belakang Papparich. Kalau korang nampak Iceroom, 
or Papparich kat depan, kedai ni kat area situ ye. 
Tmpatnye memang well-maintained, bersih dan kemas.



 Ada seat aircond dan fresh air dkt luar... So memang selesa la
tapi harga dia pon memang quite pricey sikit laa




Air Laici dan juga Bandung Soda






Ocean Plater

kombinasi Ikan Salmon Grill ,Udang ,Sotong dan Mussels
di grill bersama dan ader butter rice serta sedikit manggo salsa..
Menu nie nmpak mewah tapi portion dier kecik jerkk 
untuk perut kecik mcm Azue ok lah kot kannn...kalau org lain
maybe x cukup kot



Spagetti Bolognese
Indulge yourself with our lines of pasta and salad 
made with fresh ingredients just to fulfill your appetite...




So Azue tambah lagi satu Menu Club Sandwich
oklsh not bad jugak rasernya





So overall, food okay 
cuma Azue expect makanan tu lg sedap 
mcm kat kedai mahal kan.. Rasanya datang lagi 
kalau ader yg nak belanja kott hehehe


Restoran ni satu deret dengan restoran Abdullah Chan..
area Seksyen 9 Bangi.. dekat je ngan PKNS Bangi tu.. 
sapa yang teringin nak pegi ni alamat dia:


@grills Bangi
No. 50, Jalan Medan Pusat 2C,
Persiaran Bangi, Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor, Malaysia

03-8922 1805

No comments:

Post a Comment

Touch N Go