JJCM Fund

Thursday, January 28, 2016

Tudung Bawal Aidijuma New Release January 2016

Tudung Bawal Aidijuma Datang Lagi 

New release January  2016
Jom Grab sementara stock masih ade lagi ni. 
Design Cun Melecunsss Abess!!!! 

Whatsapp Azue = +6012-3134 100 

FB >>> AZUERIENA NORASH 





PLAIN 203 & 204



BBS DESIGN




READY STOCK
Green Label 






READY STOCK
Yellow White Label 



READY STOCK
Yellow Blue Label 













Friday, December 4, 2015

Tudung Aidijuma Keluaran Terbaru December 2015


Tudung Aidijuma Datang Lagi

New release White Label RM15.00/sehelai.. 
Meh sementara ade lgi ni. Larissss sgt!!!!

Whatsapp Azue = +6012-3134100














Tudung Aidijuma Green Label New Release
December 2015




SOLD OUT




SOLD OUT


Saturday, October 31, 2015

JJCM 2015 - ANIS COFFEE - SEK 13 - SHAH ALAM


Jenama Anis nie memang cukup terkenal dulu dengan Kek Chocolate Moist
Diorg...Skrg diorg dah start  memasarkan Kek2 Coklat nie di serata 
Petronas , 7 Eleven dan juga di Restoran2 pun .. banyak Azue jumper kek nie..

Skrg diorg melebarkan lagi bisnes diorg dengan memperkenalkan
ANIS Coffee .. Minuman nie dah makin ramai yg menggemarinya
almaklumlah cuaca skrg nie Jerebu...Panas kan...

Dapat pulak Coffee Iced mcm nie , memang terbaek lahhh..
harga pun sangat2 berpatutan...


Anis Coffee hadir dalam 3 variasi perisa, 
Coffee Latte dan juga Green Tea dan Perisa Chocolate 
paling terbaru sekali Perisa Mocha
 yg nie Azue belum try lagi

So kepada yg teringin nak merasa silalah ke di outlet Anis,
 hanya – RM6.00 sahaja
(bekas besar memang puas hati!)


Kitorg memborong semua Perisa yg ader...
Green Tea nie raser mcm Teh Jasmine yg ader raser mint dan bunga
yg nie mungkin x semua org suker...tapi ada peminatnya..



Untuk Coffee dan Choclate 2 - 2 pun sedap raser lemak dier..
kepekatan air dier memang terbaek lahh....diorg  X kedekut
susu dan gula...raser x manis sgt...just nice..

Paling Win ialah ialah Chocolate Iced dier...must try tau




Selain dari Iced Coffee nie di Sini ader banyak produk
makanan dan juga kudap-kudapan ... 
Azue try jugak panna cotta strawbery nie.. harga lebih kurang
RM5++ kot sebekas kecil...sedap juga



Durian Crepe pun ader juga..tapi Azue x ingatlah harga nya
memang sedap Durian Crepe niehh...
Ader jugak Azue beli sambal kentang di sini...luper
nak ambil gambar...memang sedap...garing pulak tu kentang dier






Anis Coffee menyediakan ruangan bergambar untuk anda selfie. 
Bab selfie memang terbaik.. salah satu cara marketing
yg popular skrg nie kannn.





Dengan Props lagi...budak2 nie sukerlah bergambar di sini...



Promotion Anis Coffee uolls boleh try dulu raser sedap ker x
sehingga hujung bulan nie jerk...apa lagi mohh kiter mengopi..

Anis Chocolate Moist Cake 
No 37 & 39 Jalan Lawan Pedang 13/27 Tadisma Business Centre
Shah Alam, Malaysia / 03-5524 0966


Lokasi :
Seksyen 13, Shah Alam

Landmark :
Di kedai Anis Choc Moist Cake

Waktu Operasi :
11.00AM – 6PM

Telefon :
019-655 2991/03-5524 0966

Instagram :

FB 


Nota :
Harga kopi di Anis Coffee ialah RM6.00 p/cup

Thursday, October 29, 2015

JJCM 2015 - BANDAR BARU BANGI SEKSYEN 9 - @GRILL

 

Fuhh kalau pasal kedai makan, konpem Azue akan explore di Bangi. 
Bangi ni dah macam syurga restoran. Banyak sangat pilihan. 
Dari timur ke barat, dari murah ke mahal, 
dari warung biasa ke restoram eksklusif semua ada.
Tepuk poket baru pikir nak makan selera apa kann..kannn


kedai ni kat belakang Papparich. Kalau korang nampak Iceroom, 
or Papparich kat depan, kedai ni kat area situ ye. 
Tmpatnye memang well-maintained, bersih dan kemas.



 Ada seat aircond dan fresh air dkt luar... So memang selesa la
tapi harga dia pon memang quite pricey sikit laa




Air Laici dan juga Bandung Soda






Ocean Plater

kombinasi Ikan Salmon Grill ,Udang ,Sotong dan Mussels
di grill bersama dan ader butter rice serta sedikit manggo salsa..
Menu nie nmpak mewah tapi portion dier kecik jerkk 
untuk perut kecik mcm Azue ok lah kot kannn...kalau org lain
maybe x cukup kot



Spagetti Bolognese
Indulge yourself with our lines of pasta and salad 
made with fresh ingredients just to fulfill your appetite...




So Azue tambah lagi satu Menu Club Sandwich
oklsh not bad jugak rasernya





So overall, food okay 
cuma Azue expect makanan tu lg sedap 
mcm kat kedai mahal kan.. Rasanya datang lagi 
kalau ader yg nak belanja kott hehehe


Restoran ni satu deret dengan restoran Abdullah Chan..
area Seksyen 9 Bangi.. dekat je ngan PKNS Bangi tu.. 
sapa yang teringin nak pegi ni alamat dia:


@grills Bangi
No. 50, Jalan Medan Pusat 2C,
Persiaran Bangi, Bandar Baru Bangi,
43650 Selangor, Malaysia

03-8922 1805