JJCM Fund

Friday, August 14, 2015

JJCM 2015 - IOI CITY MALL - DIP N DIP

Yuhuuu salam semua...ya allah lama betul x updet blog JJCM Azue nie..
yer laa dlm bulan puasa aritu Azue bz niaga juadah berbuka puasa..

so biler dah raya nie sibuk dengan open house sana sini...x sempat
nak updet cerita huhuhu...raya pun nak abess dah kan...

citer makan dip n dip nie sebelum puasa aritu lagi...
lama giler kot teringin nak makan sini...tapi sebab
cokelat langkawi tu ader stok lagi so tunggu cokelat
tu abes stock baru teringin nak mkn hahaha...

Azue memang suker sgt dengan cokelat2 nieh...
eskrem pun suker jugak huhuhu...coffee pun suker gaks..
hahaha... dolu2 dip n dip nie ader kat Bangsar jerk..
so nak melayan ke sana x ler..biler dah ader dkt IOI City MAll nie
mcm dekat sgt pulak dgn rumah..

so tunggu orang ramai reda2 skett baru kitirg g terjah...
maser Azue g tu mmg x ramai org lagi...so service not bad lah...

jomlah kiter layan gambar2 kat bawah nie...










Chocolate Fondant Cake with Ice Cream


- Molten cake with ice cream. 
Fondant cake and dalamnya ada limpahan cokelat. Perghh. 
Panas-panas sedap and lebih sedap dimakan sekali dengan ice cream vanilla. 
Rasa dia macam kek berkualiti tinggi. 

- Better makan secara berjemaah. Konpem sorang tak habis. Hahaha
yang nie oklah x manis sangat maybe yg nie dark chocolate kott












Yang nie Chocolate waffle sedaplaah jugak...
dah nama pun hantu cokelat kan...sapa kata x sedap ..
memang kaya dgn cokelat lahh ...






Triple Chocolate

- Bahasa mudahnya, lempeng letak brownies and disaluti dengan cokelat 
Belgium yang marbeless. Gitu. Sedapp gilerrr. 

Sesuai untuk makan beramai2 sebab agak cepat muak. 
Tapi Azue suka gila cokelat diaaa. tapiiii x leh makan selalu...
manissssnyer yaaa ampunnn boleh potong kaki maaaa...



So masing2 memang dah berpuas hatilah...akhirnya dpt jugak
makan dip n dip nie...tapi maybe nak pegi selalu x ler...
manis dier memang teramat sgt...better minum air mineral jerk laaa
nak kasik balance balik raser manis tu kan...
igt nak g lagi nanti ler...nak try menu yg lain pulak..



Monday, July 6, 2015

DAMARA -SYIRIA TWIST BUTTON - NUREENZ COLLECTION

Dapatkan Tudung Damara(Gadis Yang Cantik) 
untuk koleksi lebaran nanti,, sangat manis digayakan dgn jubah atau baju kurung
>>Available in 10 colors
>>Size L
>> Material Soft Lycra Cotton (Hand Wash Only)
>>Price RM49/pc (Free Inner Magic Original)


















Sepanjang Bulan Ramadhan ini..
setiap pembelian lebih dari RM30.00
 anda akan menerima Angpau Raya From Nureenz Collections


SYRIA LACE WITH INNER MAGIC SATIN - NUREENZ COLLECTION

❤ ❤ SYRIA LACE WITH INNER MAGIC SATIN❤ ❤


❤ Dapatkan Koleksi tudung raya anda... 
Material Moss Creep + Lace+ Inner Magic Satin... 
Memang ekslusif untuk lebaran nanti....


❤RM49/pc Tanpa Inner
❤RM55/pc Dgn Inner Magic Satin
❤Saiz M
❤Terdapat 10 warna tema raya













Sepanjang Bulan Ramadhan ini..
setiap pembelian lebih dari RM30.00 
anda akan menerima Angpau Raya From Nureenz Collections
Whatsapp ;-  012 - 3134 100


Sunday, July 5, 2015

INNER SUPER MAGIC LACE 6 IN 1 - NUREENZ COLLECTION

★★INNER SUPER MAGIC 6 IN 1★★
>>Beli 1 Dapat 6!!!


●Ciptaan TERHEBAT dari FOUNDER INNER MAGIC
● Hanya dengan beli satu INNER SUPER MAGIC.. seolah anda beli 6 helai... sbb boleh pakai 6 cara..... wow best gilerr

》》Betul ke ni????
>>Cuba dulu satu sis... 
Dengan rekaan yang unik dan gabungan 2 material yang di pilih khas .. 
Velvet Milk Silk dan Premium Lace..
** Harga RM18.00 sahaja .. Beli 1 dapat 6... 
** 14 warna yg sangat cun

** AWAS.. Stok untuk bulan Ramadan amat limited ...




















Sepanjang Bulan Ramadhan ini..
setiap pembelian lebih dari RM30.00 
anda akan menerima Angpau Raya From Nureenz Collections


Whatsapp ;-  012 - 3134 100