JJCM Fund

Thursday, February 26, 2015

BUTTERFLY SHAWL PRINTED - FEB 2015 DESIGN


- FEBRUARY 2015 NEW DESIGN - LIMITED STOCK -

 ✔️ Halfmoon Butterfly SHAWL
 ✔️ Available in Gorgeous Design
 ✔️ Material Chiffon (Tebal dan Tak Jarang - Tak perlu pakai Inner Neck- )
( Hanya dengan INNER MAGIC shj) 
 ✔️ RM39.00 /pc (pos rm6 to sm/rm9 to ss) 


 ✔️Setiap Pembelian Shawl Butterfly Printed - 
  ✔️Anda akan dapat FREE >>> INNER MAGIC ORIGINAL 
 &
 ✔️ Pin Tudung yg Comel Hanya dari NureenZ CollectioN....

 ✔️ WhatsApp Azue :- 012 -3134100 
































Friday, February 13, 2015

INSTANT SHAWL - LARISSA - FROM NUREENZ COLLECTION

Salam uolls lamer x ader iklan yerk....
sesekali apa salahnya nengok awek2 cun melecun nie pulak kan...
selalu menjamu selera jerk...kali nie kiter jamu mata pulakk..
hehehe

Oklah tanpa membuang masa Azue nak memperkenalkan produk baru Azue
tahun nie...merupakan Instant Shawl Larissa namanya..
Material Cotton Lycra High Quality... memang cantik di pakai..

Senang jerk sebab shawl nie dah jahit..kiter just sarung dan lilit SEKALI sahaja
dan pinkan..senang kan...X perlu pakai INNER ... X panas sejuk jerk...
X jarang...cantekk jerk terbentuk biler kiter pakai...

Alahaii senang cakap mcm ala2 Neelofa Instant ShawL tu...
sekarang memang ramai tercarik2 Shawl nie...

Ader banyak pilihan warna untuk  Instant Shawl LARISSA nie..
jommlahh kiter skodeng awek2 cunss kat bawah nie..

Jangan ler segan2 nak - 
Whatsapp Azue 012-3134100  -

Owhh harga yerkk
 - Hanya RM45.00 sahaja untuk Instant Shawl nie..


















Wednesday, February 4, 2015

JJCM LANGKAWI - PART 7 - JERUK MADU PAK ALI PENANG

Perjalanan balik nie banyak pulak Pit Stopnyer
Maser odway pegi tu dari tepi Highway memang nampak dah
bangunan nie...so memang plan nak singgahler waktu balik..

kena buat u turn ler plak..aiyoyo..manyak jauh...
tapi diorg nie nak gak jeruk kat sini..kiter singgahler

Jeruk nie best..xder bahan pengawet so biler mkn pun
x batuk...xder lelah semua kannn


Jalan Seetee Aisah, Seberang Jaya


Banyak betul pilihan jeruk ader kat sini...tapi peberet Azue mangga kuneng
tu..memang rangup yg lain azue x minat...mcm kedondong tu
suker gak..tp angin ler x leh mkn banyak huhuhu


Jeruk campur2 tu 


Adussss....tengok coklat borongabess..tgk kerepek borong lagi....
tengok jeruk xkan nak tutup mata..hhahaha..
kompom borong jugak...rugii wooo x borong...

Harga sekilo RM13.00 yerk...sama semua kecuali yg buah salak tu..
Azue mmg dah aim mangga yg kunen tu..so borong yg tu jerk lah 3 kg


Selain dari jeruk2 nie..kuih2 raya pun ader jual..
azue beli kuih sugi dier sebotol rm10.00 jerk..sedap gilerr
kuih cincin pun ader...sedap gak...
lepas nie nak beli kuih raya ke Penang lah kiter wehhh...hahahaa

Lepas tu kiter singgah makan di RBB Station deret kedai makan
Jeruk Pak Ali tuu






Kalau beza dengan Burger Bakar di Lokas Makana yg nie
portion agak kecik...


Meatball dier .. sedap jugak...tapi IKEA punya mmg thorbaekk lerr



Nasi Ayam 





Nasi Ayam dier raser not bad ler...cumer nasinya agak berempah


Yang nie nasi Goreng Special diorg...ader ayam spicy..ader telur mata

so far makan kat sini so..so jerk laah... harga agak pricey sketlah

dalam RM40.00++ jugak ler makan2 kat sini..

lepas makan2 kitorg terus balik KL..

oklah jumper lagi lepas nie..kiter ke Pantai Timur pulak yerkk...
daaaaa

Monday, February 2, 2015

JJCM LANGKAWI - PART 6 - BYE2 LANGKAWI - TRIP TO PADANG BESAR PERLIS

Sambung stori semalam...lepas packing2 semua ketidoran
beg roda beli khas nak masukkan cokelat jerk...
punyalah berat..masing2 perabis rm300++ beli coklat
rasernya nilai coklat dlm beg nie lebih 1k wehhh...hahahaha

Kalau x beli cokelat...toksah mai Langkawi lah...
itu pun biler nak balik ader lagi yg mengirim coklat
adusss..x dapek nak nolong...beg nie pun kitorg nak pengsan bawak balik...
hahahahh





Check Out dlm pukul 10.00am ..So pagi tu kiter bekpas kat Jetty.. 
kitorg dapat ferry dalam pukul 11.30am...oklah kann....cun2 nak bekpas
seb baik htr kereta kat Jetty jerk...

Bye2 Langkawi..x puas sebenarnya nak pusing2 Langkawi nie...
agak2 kalau Azue bukak kedai Cokelat Langkawi kat KL nie
Ader sambutan x..hehehhe...

Siyess nie...kalau ader saper2 baca entry nie...boleh ler 
contact Azue yerk...nak carik pembekal COKLAT LANGKAWI..
betul tak tipu niee tauuu



Dah sampai Jetty Kuala Perlis ke mana arah tnya diorg
so Azue suggestlah Padang Besar...dulu2 Azue dah sampai sini
tapi barang2 dier lagi mahal dari Rantau Panjang..

Barang yg diorg jual sama jerk...Narita..Periuk Belanga
Tikar2..Baju2...So memang xderlah nak sopinx apa kat sini...




Dah sampai sini kiter makan ler Pulut Ayam



Pastu order Pulut Mangga...tapi kenapa lah pulut diorg nie keras...

Sedap lagi pulut Mangga yg org Siam dtg Mesia jual kat Tesco or Giant tu...
sama gak hargaRM5.00 sepinggan lagi sedap wehhhh




Sampai kat sini kitorg sopinx ler kudap-kudapan bawak balik
mcm2 kerepek ader..pisang kari..pisang x buang kulit...
Azue beli Ikan Bilis Tomyam tu..memang sedap...



Credit to tuan punya gambar



Tips nak beli kerepek nie..jgn beli yg dah siap packing...
uolls mintak ler RM5.00 sepeket ker...RM10.00 sepeket
..beza banyak tu ngan pakaging yg dah siap tu...

jangan risau...diorg semua peramah...nak raser mintak jerk..
mana sedap beli lar...jgn dah mkn sedap2 korg blah...
x elok tuu...ader group depan kitorg kedai sebelah ler...
makan raser macam2...alih2 x beli...siann kakak tu...huhuu


Paling best Azue jumper Mieng Kham nie...
Pernah nengok citer NangNak...nie ler desert
yang dier buat utk suami dier..yg amek limau tgn panjang
2-3 depa tuu..hahahaha..

Ini adalah Sireh Daun Kaduk...sedap..Azue suker
tapi xleh makan banyak angin satu badan...
Kat sini jual murah...4 paket RM10.00

  

hahahaha...nak x nak mcm2 kitorg sopinx kat sini...
kalau bab makan memang peberetlah...
Azue mencarik buah Pauh Lemak Manis tu..
Punyalah mahal RM7.00 sekilo...
aderlah 4 biji..huhuhuu...

Okaylah jomm balik...haaa x nak balik dulu...
abess korang nak g mana lagi...hahaha..tunggu next entry yerkkk