Tuesday, March 5, 2019

AYUURAA TERAPI - MINYAK ANGIN MODEN



Paklong nie kan...selalu sakit2 badan..
almaklum laa umur pun dah masuk 5 series...
kadang2 tu seminggu sekali paklong nie nk kena carik org urut badan..
badan dia cepat masuk angin..

Walaupun dah makan ubat...bersenam..jaga makan...
angin nie tetap mari...bila badan dah masuk angin..
mula laa sakit kepala..gastrik..kembung perut...
dah start rasa x selesa...sebab kaki dan tangan rasa sejuk...

Maklong pun try laa cari something yg boleh lega kan rasa sakit2 tu..
maklong terjumpa dengan produk nie...maklong try laa sapu2 kat paklong tu..


Dia ada 2 jenis...satu collagen..satu lagi kasturi...
sapu2 jerk hilang rasa sakit tu...paling dasat masa paklong sapu ubat tu...
asyik terken*/##* tuttttttt jerk dia....hahhaaha...ini lawakk...
rupanya buang angin dlm badan

Nampak ada perubahan laa dekat dia....
memang hilang rasa sakit..badan pun start rasa lega..
maklong pun guna jugak...pagi2 lps mandi..sapu jerk kat perut...dia x panas..sejuk jerk...
lps tu berangin..bau pun wangi...xder laa mcm kita lalu kat org bau minyak angin pepagi kan..

So kalau uolls nak try...nak bagi dkt mak ayah yg selalu sakit2 badan tu..
boleh laa pm maklong...harga x mahal rm22 jerk sebotol...

Maklong xkan jual kalau maklong x pakai.
.just nak share apa yg maklong rasa benda bagus utk berkongsi dgn uolls..😊😊😊








No comments:

Post a Comment

iklan2

Touch N Go