iklan2

Monday, January 23, 2017

SECRET RECIPE PROMO BUY 1 FREE 1 - KELAS MUZIK ATZ MUSICALLY

Salam uolls... acaner dapat x beli kek time Secret Recipe buat promo
buy 2 free 1 tuu...xper2 jangan risau... hari rabu nie..
25hb Jan 2017 diorg buat promosi lagi...buy 1 free 1
tapi dari jam  >>>> purchased starting from 6pm – 9pm!

Tapi hanya untuk cake Chocolate Brulee nie jerk laa..
harap2 boleh take away...rupernya masa promo minggu lepas..
ramai jerk boleh take away...tah kenapa tah
branch Puchong Utama tu street sangat...x bleh take away

Seb baik laa Ahkak nie dtg awal2..so seat masih kosong lagi..
kalau ramai2 acaner xkan nak tunggu org abes makan...

Nampak gayanya Ahkak harus carik Branch lain laa untuk
tapau kek nie..kang kot kena dine in lagi...adesss...
dalam fb diorg ckp boleh tapau...biler pegi sana xleh pulak..

kesiann laa jugak nengok org lain dah laa selangor nie kena bawak 
beg sendiri...pastu igtkan dpt free...rupernya kena bayor...
apa pun cake yg promo hari rabu nie..peberet Ahkak...
nak g kat Alamanda...atau kat Cyberjaya laaa...boleh tapau x agaknya..



Celebrating Chocolate Brulée for Being Voted Best Cake In China 2016. 
Mark down 25 January 2017 cause Secret Recipe is giving away 1 FREE slice of cake for every 1 slice of our award winning Chocolate Brulée you purchased starting from 6pm – 9pm! 

Treat yourself and come on over with your sweet friends for a lovely time with our exquisite cakes! See you there! :)

*T&C Apply
-Limited to 2 purchased slices of Chocolate Brulée Cake per customer per transaction.
-Whilst stock last.
-Complimentary slice of cake must be same value or lower, excluding brownies and Chocolate Lava.
-Valid for takeaway or dine in.
-Valid at all outlets nationwide excluding KLIA, KLIA 2, PGIA, Subang Skypark, KTIA, PPUM, Tapah R&R and Medini Mall.


Chocolate Brulee by Secret Recipe
mmg terbaek laa setakat nie..Ahkak suka sangat...
yg niehhh...


owhh yer skrg nie Ahkak  nak run kelas muzik laa
untuk saper2 nak belajar main piano..keyboard..
gitar akustic...gitar elektric...gitar bass
drum elektric boleh laa contact Ahkak..

Ahkak x reti laa nak mengajar...tapi ada cikgu muzik
yg profesional akan ajar uolls sampai pandai..
Ahkak cuma sediakan tempat jerk utk uolls belajar..

Ahkak akan sediakan semua instrument laa..
uolls dtg x yah bawak apa2 just bawak badan jerk...

so kalau uolls berminat..boleh ler contact Ahkak
di talian 012-3134 100 so nanti Ahkak bagi details laa
lokasi kelas di Puchong...Taman Putra Perdana

yang bestnya 10 org terawal register untuk kelas muzic nie..
Ahkak akan bagi diskaun 20% haaa...

Cepat2 Whatsapp

 Kak Azue - 012-3134 100 

Insyaallah Cikgu yg kami lantik nie memang
best..memang uolls cepat paham..
yg penting uolls rajin2 kena practis...

Ahkak pun sambil2 tu layan laa senaman jarik..
hahahaha...jgn luper..whtsapp Kak Azue yerk..

2 comments:

  1. ari ni last ye promo secret recepi tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. esok dear promo SR buy 1 free 1 tu 25hb jan start 6pm - 9pm

      Delete

Touch N Go