iklan2

Friday, May 22, 2015

JJCM PULAU LANGKAWI 2015 - DAY 1 - EE BURGER TRIMULA CAFE - PEKAN KUAH - DINNER TIME

Sambungan Entry sebelum nie... klik SINI 
lepas diorg mandi manda semua...dah maghrib
kitorg cepat2 gerak ke Pekan Kuah..sebabnya nak makan 
di Uncle Bob tu...tapi sayangnya..tutup pulakk
adesss..sedey betul...baru nak try fish n chip 
putus sudah harapanku...

so kitorg mmg dah budget nk jugak mkn western mlm nie...
dok carik2 jugak mana pasar malam....x jmpa punn...
so ramai ckp kat EE Burger Trimula Cafe best..so kitorg
pun zasss ke sana..

Alhmdulillah..org x ramai lagi...parking pun senang
sampai2 di baginya bapak besor buku menu..
so ameklah sorang satu...sila studi rajin2
hahahaha...



ok dah abes study kiter exam ler pulak kann..hahaha...


menu pertama Chicken Chop..alarrr luper nk mintak asing
sosnyer tu hahhhh





so berposing ler chicken chop tu haa..gaya bebas...heheehe


menu kedua mushroom soup... dlm bun..
frust skett ler...ingatkan aderlah isik2 ayam ker kannn
dlm gmbar mcm ader isinya... lenkali mintak lain ler..


nak wat camner nie menu ummi kiter mintak..hahaha


menu ke 3 burger single..yg nie not badlah...



macam burger abg burn jugak...kaya dengan black pepper


x cukup single..amek double pulak...haa mknler smpai pengsan..
budak2 nie xmo mkn pulak..sebab pedas...last2 tapaukan ajer
hotdog seketuii bwk balik...



overall pada Azue not badlah makan kat sini...harga pun berpatutan
tapi kalau boleh Azue nak carik mkn yg lain dari lain...
total kos makan2 mlm tu x ingat ler pulak..huhuhu...

so kepada yg nak pegi tu...kat bawah nie ader directionnya...

credit to klurbanite.com




Bagi yang pertama kali ingin sampai ke EE Burger mungkin akan sedikit keliru dimana lokasi sebenar kedainya. 

Sekiranya anda datang dari arah Jeti Kuah, anda perlu terus memandu sehingga anda nampak Balai Bomba disebelah kanan anda. 

Lebih kurang 180 meter dari Balai Bomba tersebut terdapat satu simpang empat berlampu isyarat. Anda perlu belok ke kiri di persimpangan lampu isyarat tersebut.

 Anda akan melalui deretan kedai yang kat KL nie kiter panggil mcm food court gitu..
 dan lebih kurang 400 meter dari persimpangan lampu isyarat tadi akan
 terdapat deretan medan selera di sebelah kiri anda. 

Anda telah pon sampai ke EE Burger dan boleh lah anda mencari tempat parking.
 EE Burger terletak di salah satu dari lot gerai di kawasan medan selera tersebut.

EE Burger dibuka setiap hari dari pukul 5 petang hingga 12 tengah malam dan ditutup pada hari Jumaat.

EE Burger Trimula Cafe
Persiaran Mutiara 2
Pekan Kuah, Langkawi

Koordinat GPS: U 6.324488 T 99.844269

No comments:

Post a Comment

Touch N Go