iklan2

Tuesday, March 27, 2018

KARIPAP NEMO ( KARIPAP IKAN )

Alhamdulillah dengan Izin Allah 
Maklong kini dah mula mengeluarkan Sejenis 
Kudap-Kudapan yg Maklong namakan Karipap NEMO...

Kenapa Maklong namakan nama dia Karipap NEMO
Sebab Nemo kan sejenis Ikan...Bahan Inti Karipap Nemo nie
memang di perbuat dari Serunding Ikan yg pure..

Serunding Ikan nie di buat sendiri..bukan jenis yg beli siap dah tu..
Memang x rugi laa beli Karipap Nemo nie...

Insyaallah Karipap dier bukan penuh Angin tau...
Inti Karipap nie buatkan anda berasa isi ikan tu berenang2
 dalam mulut biler Anda menjamah Karipap Nemo nie..

Karipap Nemo nie Maklong bawa khas dr Negeri Terengganu..
Maklong ambil terus dari Kilang gitu...Insyaallah rasa memang sedap..
Crunchy.. Memang sesuai di makan begitu sahaja...
buat anda ketagih nak mamah Karipap Nemo nie...

Harga Maklong Jual sangat2 berpatutan...
Rugi uolls x rasa Karipap Nemo nie tau..Insyaallah dalam Bulan Puasa
pun maklong dah mula ambil order...

 Sekarang nie  Karipap Nemo nie telahpun di pasarkan
di Sekitar Putra Perdana , Puchong Utama , Bandar Bukit Puchong..

Kalau Berminat nak jd Agent Karipap Nemo Maklong pun boleh
Agen Dropship Karipap Nemo memang sgt2 di Perlukan....

Stock x banyak dah.. kalau nak rasa boleh dapatkan di sekitar Taman Putra Perdana...

Dalam setiap balang mempunyai lebih dari 50 butir Karipap
Harga Maklong Jual RM13.00 sahaja sebalang
Kalau nak poskan kena tmbah postage yerk..

Kalau nak COD pun boleh...harga nie bukan harga Agen..
Harga Agen maklong kira lain tau...jomm laaa whtsapp maklong...

Klik sahaja no phone di bawah tu yer :




" Ingat Maklong Ingat Karipap Nemo "

Jommm laaa Whtasapp maklong..kita sama2 tembus pasaran
di Malaysia nie dengan Karipap Nemo...
Sesuai sangat buat buah tangan time raya nanti..sekarang kan kuih raya
biasa2 tu dah pun cecah rm30 sebalang..lepas tu x makan pun
dok laaa krik2 dlm balang tu...

Tapi jangan x tau Karipap Nemo nie akan buat anda berebut2 nak makan..
Serius tau maklong ckp nie...100 botol maklong pasarkan dlm 1 minggu sahaja..
Alhamdulillah..Syukur...Doakan Maklong yerk...

Nak Order???
Klik jerk terus link whatsapp kat bawah tu yerkk..

Klik sahaja no phone di bawah tu yer :

4 comments:

Touch N Go