iklan2

Tuesday, January 27, 2015

JJCM LANGKAWI 2015 - PART 2 - WARUNG MEET UNCLE BOB DI JALAN PADANG MAT SIRAT

17HB JANUARY 2015

PART 2 JJCM LANGKAWI



Lepas Kami tapau Laksa Power nie...kami check in di Pantai Cenang
kami nak booking AB Motel tu sebab mmg tepi pantai dah penuh..
pelik jugak chalet kat sana penuh semua...







Dah ler memang plan nak stay kat Pantai Cenang...lepas tu jumper lah
Mila Motel nie...katanya dekat dengan pantai tapi maser kami pegi diorg
buat construction...adusss...nak ke pantai kena jalan jauh skett ler..

Tapi condition bilik ok...econ ok...tandas ok..
parking kereta pun ok....alhamdulillah
Kami amek bilik untuk 4 org so ader 2 Queen Bed
RM120 p/night so kami sewa 3h2m RM240.00

Kami pun ketidoran ler...lepas maghrib kami decide nak carik
Western Food ler...ader terbaca dalam blogger tu..Chicken Chop
RM5.00 sepinggan sahaja wokehhh...di ulangi RM5.00 sepinggan

tuu dierrr haruslah kami mencarik...waduh2..igtkan masuk Padang Matsirat..
carik punya carik..intai punya intai...xder dkt kawasan Beras Terbakar tu...

So kami pun mencari jalan ke Kuah balik dengan harapan berjumpalah
dengan warung yg di carik...memang dah tipis dah harapan nak meneruskan perjalanan..
bukan apa ... kang yg di kejar x dpt...lapor yg dapat...hahaha...

Tiba2 kami nmpak banner Warung Meet Uncle Bob sebelah kiri kami
apa lagi buat pusingan U kat depan...parking sebelah Jalan jerk...
melintas ler kami..dengan happynyer...


kedai biasa2 jerk...tapi jual western sahaja tau....
apa lagi jomlah order...hahahha...seronok...
tapi fish n chip dier dah abess..frust skettler


Danial nak mkn roti canai ngan satay..mana ader kat sini
nak oii...hahahaa


Air laici ngan sirap bandung





Tu dier Set Chicken Chop RM5.00 sepinggan...portion memang sikitlah
kalau anda kuat makan...mcm kitorg nie perut kecik oklah not bad
ramai giler org tapau kat sini...sebab murah kan...
Sedap pun sedap...memang berbaloi-baloi






Yang nie pulak Set Chicken Burger harga dier UP skett RM7.00 sepinggan
Ader Chicken ..Telur..Cheese.. Coslaw..lagi memang kenyang ler makan yg nie...
memang puas hati...kami makan kat sini



So kalau uolls nak ke sini...amek jalan padang mat sirat tu mengahala ke KUAH
x silap lepas uolls nmpak kedai supermarket WULAN depan skett tu jerk..
jumper warung MEET Uncle Bob nie...

Total Kitorg makan kat sini dalam RM35.00 x silap
memang murah ler kannn... lepas dinner kami pusing balik ke Pantai Cenang
Nak carik ole2 bawak balik ler...sambung next entry ehhh

Mcm Biasa Iklan2 kalau uolls nak borong Inner Magic 
boleh Whatsapp Azue yerkk



No comments:

Post a Comment

Touch N Go