iklan2

Friday, February 15, 2013

JJCM - PASTA XPRESS - PUTRA PERDANA - PUCHONG



Salam uolls...haa dari mana tu..sopink ehh...
almaklum ler ari jumaat kann...

Kaum2 Hawa nie suker makan kat luar...
Azue mkn kat opis jerk ler..malas nak keluar...

Skrg nie nak JJCM pun x tahu nak ke mana...
Almaklum ler..azue dok Puchong nie..
selalu JJCM pun area dekat2 jerk...

Malas sebenornya nak gie jauh2...dengan jammed lagi..
pastu kalau nak mkn pun memang packed giler org..kann
nak2 wekend...lagi ler...ramai org...

Agaknyer skrg nie ramai suker JJCM kat luor jerk kan..
malas nak masak2...yer x...samalah ngan Azue nie...
jarang bebenor dapur berasap...kalau wekend...

Sebab..dkt2 umah Azue pun banyak kedai sedap2...
TAPAU jerk lagi senang...x caya...jomm nengok
kat sini...

Kedai nie baru jerk beroperasi Area umah Azue nie...
kat opis lama cik Abe Azue...
Jommm nengok apa yg special kat sini...


Mcm biasa kiter intai2 menu apa yg ader yer...
kat sini sumer ala2 western ler..
Bleh jugak intai2 kat facebook dier tu












Yang bestnyer Kids Eat Free kat sini...


Rasernya sama jerk kot..sumer dier kasi
Spagetti Bolognase nie


Anak Dara nie pandai mintak Fresh Orange tuu




So far just nice ler...raser dier...


Yg nie Azue order air Strawberry Banana...
Raser agak pelik ler..tp staff diorg kata sedap...
Tapi Azue x baper suker air nie...huhuhuhu..



Kitorg anak beranak pilih Pasta...yg nie Marinara Seafood
Sos dier tu agak masam ler...




Close Up mcm biasa...yerkk..





Cik Abe Azue pilih Fish & Chip...Raser dier just nice jugak ler..
aper pun memang xleh lawan Fish Manhatthan...hehehe


Jemput2 makan sumer yer...



So far mkn kat sini biasa2 jerk ler...maybe sebab baru bukak kan..
kena banyak improvedkan lagi lepas nie...

Harga berpatutan ler..xderlah mahal sgt...cumer dari segi
rasa tu dari 5*****...Azue bagi 3*** jerk ler..
Hmm lepas nie kiter makan kat kedai lain plak yerkk..

4 comments:

  1. NAME KEDAI MENARIK kak....lepas tu kids plak free makan...lagi2 spegeti bolognise tu mmg peberet no 1 mia.....

    tapi tu le kan kak..kalo kite tak mencube kite tau rase die mcm mane...kalo sedap leh ulang datang...kalo kureng alamatnye idok le ulang lagi kan kak...tapi kene cube jugak tu kak menu2 lain....

    ReplyDelete
  2. tengok harga pun takde la mahal sangat.... memang berbaloi sangat nie

    ReplyDelete
  3. blog azue memang JJCMjerkan.. selalu gak tengok tapi tak sempat nak komen.. sebab akak suka pasta terus terpikat nak komen.. dapat2 lak dekatjer puchong..

    ReplyDelete

Touch N Go