iklan2

Friday, July 6, 2012

Sushi King RM2 BONANZA


Salam guyss...Siapa minat makan sushi sila angkat tangan...
berita baik untuk 
anda semua peminat sushi king nie...
Bonanza RM2 akan kembali....
so boleh ler makan puas2...

Selangor & KL akan start pada 16th - 19th July nie...
So aper lagi..kena set alarm awal2 yerk...

Azue berkesempatan jugak  pergi ke Nilai BraNch baru2 nie..
tu dier...pukul 11.00 pagi dah ramai yg beratur...

Syaratnya kena ader member card Shushi King...
dan maximum boleh masuk 5 org sahaja...
anda cuma akan di beri masa 45minit
sahaja untuk makan2 kat dlm tu...

Kena habeskan shusi yg anda makan...
dan jugak piring yg anda ambil
nanti diorg akan terangkanlah..yg mana
satu piring yg berharga
RM2 hengget tu....








Yang kat bawah nie antara peberet Azue ler...yg mana
x pernah makan boleh try mkn yg kat bawah nie...
rasa sedap n sesuai dengan tekak kemelayuan
kiter nie...hehehehee


Sushi King

memang berbaloi2 ler kan...sebabnya...biasanya Sepinggan
Shusi yg ader ketam lembut tu rm6..tapi biler jadi
RM2..sangat2 berbaloii beb...




Yang nie kulit ikan Salmon yg di goreng garing...
tapi xder less..harga biasa RM4 sepiring..




Yang Nie Kani Tama Maki..
Fried...Crabstik dengan cucumber
paling best...yummyyy




Yg nie Ikan Tuna & Herbs




Yg nie plak ikan Salmon



Yang nie ader Cheese , Crabstick , Telur ,Timun


Yang nie kacang peas yg di rebus...lemak2 masin rasanya


Yang Nie Paling Azue sukerlah...Inari namanya


Kalau 1st time nak cuba makan Shushi nie...cuber try set
Piri-Piri Chicken nie...memang sedap...


Shusi tu Sedap di makan dengan Sos Nitsume tu...
raser dia manis2 almaklum ler azue x mkn wasabi dier..
pedas giler....berasapp telinga..



Sebab nak tgg 16hb lambat lagi kann...so kalau ader free time tu
cuberlah pergi lepas office hour...dlm pukul 3.00 - 6.00 pm
bleh dpt diskaun 20% tapi weekdays jerk ler yer...

2 comments:

  1. tq Azue..sgt2 feveret ni..edamame, tamaki, handroll,ebikko, sake teriyaki, isk..wajib terjah!~

    ReplyDelete
  2. Bkn kcg peas...edamame nm die. kcg soya hjau. dh bkli2 try buat sndri gna kcg peas x jd.hee

    ReplyDelete

Touch N Go