iklan2

Wednesday, July 18, 2012

JJCM - SATAY STATION - KG PANDAN - AMPANG-


Salam semua...kejap jerkk raser hari berlalu kann....
Tinggal beberapa hari jerkk nak puasa dah nie...
Di jangka Sabtu nie puasa...apa pun kiter tunggu esok yer..
kita nengok anak bulan...

Siapa suker mkan satay?Azue memang suker sgt Satay nie..
Nak2 kalau dier served panas2 tu kan...perghh
memang sedapp...

Banyak2 Satay Azue dah try area Klang Valley nie..
Azue rasa Satay Station nie yg terbaekk lerrr...
Walapun harganya agak mahal dari satay biasa...
tapi memang sangat puas hati...

Satay dier besor...dan sedapp...yummmyy....
Ader banyak cawangan...sekarang...
nanti bleh ler intai2 blog dier 
sendiri yer,,, klikk Sini >>>> Satay Station

Ader lagi menu yg best kat sini...
Jangan luper try mee rebus dier..memang sedap
dan terbaek dari ladang...hehhehe..x pernah
lagi jumper mee rebus yg sedap selain dari
Satay Station nie...

satay station


Anda juga boleh check di sini >>> Lokasi Satay Station yg berdekatan 
dengan tempat anda
                                          


yang nie di cawangan Kg. Pandan..cantik sgt rumah kayu nie...

 

Nie dekorasi bahagian dalam rumah tu...boleh duduk bersila
sambil makan2...





Yang specialnya...satay akan di serve dalam Nyiru dan dialas dengan
daun pisang...


Mee Rebus nie berharga RM6.00 semangkuk..








Cawangan di Ampang Waterfront siap ader Drive Thru lagi...
utk menyenangkn para pembeli untuk membawa pulang ke rumah..


pstttt:- skrg nie musim hujan kann...sejuk2 nie sedap makan satay...
ader saper2 ker yg sudi nak bawak azue x g makan kat sini...hehehe


1 comment:

  1. Hi Azue...saya salu dengar pasal satay station kat ampang ni tapi belum sampai lagi. dia orang kata lagi best dari satay hj samuri....one day nak kene terjah!! nampak tempat pun macam selesa je

    ReplyDelete

Touch N Go