iklan2

Friday, July 20, 2012

JJCM - Ikan Bakar Sekinchan

Salam Ramadhan Al Mubarak buat semua kawan2...
Hari nie last day yerk kiter makan siang hari...
Esok sumer akan start berpuasa...Alhamdulillah...
berjumper lagi kiter di bulan Ramadhan yg penuh keberkatan nie yer...




Jomm Azue bawak anda sumer makan Ikan Bakar nakk...
Kali nie lokasinya di bandar Puteri Puchong jerk...
Rasanya Sekinchan Ikan Bakar nie banyak bukak
Branch kann..senang ler nak carik....

Masakan dier boleh tahan..depend on branch ler..
kann...tukang masak x sama kata org...
Tekak pun x sama juga..pengalaman makan pun
x sama jugak kan...heheheehe...






Pandangan waktu malam...dekat sini kedai dier besar..
selesa ler jugak..tapi wekend mmg ramai org ler...







Ikan Jenahak Bakar...





Lala pun kitorg masak cara bakar jugak...






Sotong Goreng tepung yg sedap n crunchy...


Antara menu2 yg ader kat sini....
















Setiap Hidangan Bakar2 nie..anda akan di berikan 3 Pencicah nie..
Azue suker makan ikan bakar dgn sambal kicap..sedappp..



Harga kat kedai nie boleh tahan...sebab ikan diorg fresh...tapi
tengok branch jugak ler kan..yg kitorg pegi kat Seksyen 7
Shah Alam tu...x fresh dahh...ikan pun kecitt jerk...

Orang ckp Nasi Lemak kat sini sedap..tapi dah baper kali
Azue pegi mkn kat sini...x dpt lagi merasa Nasi Lemak kat sini...
cepat betul abessnyer...huhuhu....


psstt:- Sebelum mengundurkan diri...Azue mohon ampun dan maaf buat semua
teman2 yg mengenali Azue...yg sudi jengok blog JJCM Azue...
Semoga kiter dapat beribadat dengan penuh keberkatan
di Bulan Ramadhan nie yerk...

4 comments:

  1. dah lama tak masuk umah azue ni...
    amat menyelerakan

    ReplyDelete
  2. Salam dear, selamat berpuasa ye...
    Tk on d way ke kb ni. Anak2 nak buka puasa di kelantan. Banyak makanan sedap2!

    ReplyDelete
  3. Awak bodoh ke atau dah gile...semua orang dah boikot sekinchan ikan bakar tu. terlibat dalam bersih 4.0. awak nie tak ikut perkembangan semasa ke, tau mencekik saja...saya sekeluarga pun keracunan makanan dipercayai terkena racun pest control yang di taruk oleh sebuah syarikat pest control ECO PEST SDN BHD. saya dalam process nak saman syarikat pest control tu.

    ReplyDelete
  4. Actually kat sini mahal laa... dari tempat lain...saya pun makan kat cawangan kajang 1st n last...dan ianya bukan ikan bakar pun... JUST STIM BAKAR jee....

    ReplyDelete

Touch N Go