iklan2

Thursday, July 12, 2012

JJCM - BURGER BAKAR LOKAS MAKANA - PUCHONG UTAMA



Salam semuanya....sihat ke hari nie...harap2 semuanya sihat yer...
Bestttnya ESOK hari jumaat...x sabar nak merehat2kan diri kan...
so dah ader cadangan ker nak JJCM kat mana?

Sekarang nie ramai yg sibuk dok story mory pasal 
Burger Bakar Kaw2 nie kan....banyak cawangan ader...
skrg...kat wangsa maju ader...kat puchong utama 
pun ader...lokasi dekat jerk ngan umah Azue...

Tapi I tell U...memang ramai org kat Stall dier..
wekend pun tersangat ler ramai ...kalau nak dtg
tu..kena awal2 skett..atau dtg lewat terus...
lepas pukul 10.30 mlm ker......kann..


kat sini lokasinya yerrr...kalau kat Puchong Utama tu...
landmark dier Carefour...carik Sekolah Puchong Utama..
depan skett jerk..jalan nak ke Puchong Prima...
Nampak Lokas Makana nie belah Kanan....


credit buat tuan punya gmbar yerrr...






Mungkin nasib2 jugak ler kann...
Ada yg beratur lama...ader yg kejap jerk..
yg penting..anda semua pikir dulu apa nak order..
Sampai kat kaunter tu...terus order...
bayar n diorg akan kasi nombor giliran...

Sila tunggu dengan penuh kesabaran yerkkk...


Boleh refer harga n menu kat sini...tapi Azue lagi suker daging..
Daging dier tebal..besor..padat...di bakar & di celup sos Black pepper..
memang sedap ler...terbaekkkk...

Pada Azue...Ayam tu kureng skettt...
sebab ayam tu mcm masin skett...kalau campur cheese lagii masin..
Tapi ikut tekak n selera masing2 ler kann... :)

Opppss luper nak bgtahuu...Burger nie Size dier yaa Ampunnn sgt besor..
Jangan tamak ketika memgorder yerkk...sebab..utk perut kecik
mcm Azue nie...kitorg mkn berdua...yg single Basic tu...

lepas tu plak...mcm2 ader kat food court tu...
sambil2 tunggu order bleh mkn menu yg lain pulak kannn...
kalau x boringg tunggu lama2 :)


Yang nie  Burger Basic Single Chicken RM7.50


Yang nie  Tripple Burger Beef + Cheese  (Cheezy) RM21.50


Yang nie Burger Beef  + 1 slice Cheese (Cheese) RM8.50


Yang nie Double Burger Beef  + 1 slice Cheese (Cheese) RM14.00


Benjo Pun Ader...


Yummy2.... piccas credit to my frenz Linda Own... :) TQ Lin...


credit to tuan punya gmbor...azue google jerk nie :)




Sila layari ke Blog diorg sendiri... untuk maklumat lebih lanjut
kat sini yerrr >>>>> http://burgerbakar.com


psssttt:- kalau x jumper lokasi tu...blehh ler calling2 azue...
mohh kiter makan together-gather kan..kann :)


6 comments:

  1. fuhhhhhhh...menggiurkan la kak azue...tu le tingin nak pergi ni...dari rumah pun tak jauh dah......nanti lee dtg mood nak berbeger bakar lieya gi laa terjah.....

    ReplyDelete
  2. fuhh...namapak sedap aje buger tu azue...bilalah blh mkn burger bakar nie yek...kita pun dh lama dh jumpa kan??hehehhe

    ReplyDelete
  3. Lieya...memang sedap ler burger nie pada kak azue...sebab daging dier mmg sedap..besor..perghh nikmat betul mkn burger nie..tp...kalau ngah mendietkan diri..kena buang jauh2 ler niat tu...hehehehehe

    ReplyDelete
  4. kak iena ku cayang...ha'ahh kan lama giler x jumper sejak akak pindah ke pahang nie kann...rinduu kat kak iena...

    ReplyDelete
  5. Salam azue.

    Mana2 saje pegi mesti ada burger bakar. mesti best kan ! Harap satu hari dpt cuba juga.

    pst: blog sya pun berkisar jjcm juga. tp area utara

    ReplyDelete
  6. diorang memang pioneer kalau bab burger bakar nie... tapi skang dah banyak tempat yang buat tapi berbeza branding...

    ReplyDelete

Touch N Go