Click On Me

Monday, July 23, 2012

BUFFET RAMADHAN 2012


 Salam semuanya....mesti senyum simpul hari nie...
yer ler kan dah nak gaji dah...kann...
boleh ler planning2 nak bawak family yg tersayang
makan special skett....

Kalau nak try buka puasa secara Buffet..bleh ler
intai kat bawah nie..pilih yg mana berkenan di hati..
dan yg penting berkenan di poket yerrr...

Tahun nie rata2 harga paling murah pun atas RM60.00...
hmm berbelanjalah secara bijak yerkk...
Tapi demi untuk yg tersayang....apa salahnya kan..
nak mencuba sesekali....

Intai2 ler yerkkk....kalau nak ajak Azue skali pun
boleh juger...:)




























































5 comments:

atty's said...

boleh tahan gak harga2nya..tp kyatt selalu buka kat umah je..hihihhii.. :)

Azueriena Norash said...

kak yatt..harga tahun nie mmg makin mahal ler kak...tapi kalau x booking penuh tu kak...org kiter ramai yg berduit kak yatt...:)

dwaty said...

putrajaya tu dah mahal la... tahun lalu rasanya masih rm50.00... kalau nak makan buffet sekali jer kot...

Azueriena Norash said...

Dwaty...kat PICC tu yerrr...tu ler tahun nie rega naik rm10 hengget kann...x tahu ler nak pegi ker x tahun nie...hmmmm

hazman aka species1980 said...

tapi kan... kalau kat PICC tu memang berbaloi laa... makanannya memang sedap...hehehehe