iklan2

Thursday, December 15, 2011

Sweet Baby Lurve Collection


Salam semuanya...Selamat bertemu kembali...
Pejam celik dah pun sampai ke pertengahan
bulan December kan...x lama lagi anak2 dah
kembali ke sekolah.....

Nampak ramai kawan2 dok pegi
Cuti2 Mesia...Walaupun cuaca x menentu
x menghalang kita utk bawa anak2 & keluarga
Jalan2 kan...

Kalau nak jalan2 mesti nak pakai baju baru..
Cheewahhh...so kalau  nak mencari Baju Baby 
yg cute2 tu...boleh ler pakat2 jenguk
kat Iklan bawah nie yer...

Nak cuci mata pun bleh....

Iklan..Iklan...Iklan...



Anda boleh Jenguk Di sini >>> Sweet Baby Lurve Collection

Dan juga boleh add kami di facebook yerk...
Disinii >>>> Sweet Babby Lurve

dan Anda boleh juga email kepada kami 
Di Sini >>>>> sweetbabylurve@gmail.com

Pesanan melalui sms/hp

Azue (019-334516)
Eda (0196435720)

Kepada kawan2 yg nak bertemu kami 
boleh ler Jenguk2 kami

Di Flea Market Amcorpmall...
Setiap hari Sabtu di Tingkat 2 (depan Pejabat Pos)
Setiap hari Ahad di Tingkat 3 (depan Mc Donald)
Jumper di sana yerkkkk...





Amcorp Mall is situated at 18, Jalan Persiaran Barat, Petaling Jaya, 46050 Selangor.

No comments:

Post a Comment

Touch N Go