Click On Me

Tuesday, October 5, 2010

Terkilan Sangattt...

Salam Sumer kawan2...Arinie azue rasa cedeyy & terkilan...sebab mcm2 perkara yg berlaku hari nie...membuatkan azue sangat2 beremosi....sebabnya...

Azue ada simpan 2 keping not rm50.00 nie...lama ler jugak...dlm 3 tahun ader kott...
paling spesel tentang duit nie...nombor siri dier...dengan nombor 888 kat belakang dier...
skrg nie cumer sekeping jerk yg tinggal serial no. dier 6777888 bukan senang nak dpt note
no cantekk macam nie...selalu org suker no. plat kereta kann...azue dok carik note yg bernombor
888 nie...lagi banyak "8" lagi siokk....

Paling sadiss...sekeping lagi not rm50 azue yg bernombor *666888 dah hilangg...x tahu ler
kena rembat kat org ker...keciciran ker...wallahualam...baru hari nie sedor...not tu dah xder..
sangat sedey n terkilan tauuu....mana nak carik tahhh.....

Mender kiter simpan sebaik mungkin tiber2 ilang kann....tu yg rasa terkilan sangat2...harap2
sesiapa yg ambil duit azue tu...or terjumper...meh ler tukor balik ngan azue....(kalau ader ler)

NOTE RM50.00 yg dah 3 tahun Azue simpan tauu...


yg nie RM1.00 agak lama jugak...lebey kurang 5 tahun kott


Lagi satu pasal komitment...Azue nie telah di beri tugas untuk mengendalikan sesuatu projek....tapi biler ramai yg campur tangan Azue raser x selesa..sebab...banyak sangat idea...banyak sangat rungutan...dan campur tangan...

Masalahnya projek tu...projek azue kann...so just kasik apa yg azue perlukan ler...kenapa perlu nak kacau2 projek kiter....kenapa x urus projek mereka sendiri??pastuu...biler azue nak kasik diorg urus sendiri diorg tak mau pulakkk....kiter punya permintaan x kasik....so macam mana kita nak kasik kerjasama???tell me...what to do?

Sakitt tauu otak nie memikirkannya...kita nak buat yg terbaikk untuk semua...Azue punya style
mulut kurang cakap...kerja jalan dulu...bukan cakap banyak..kerja habuk pun xder...nanti last2 minit sumer nak letak atas batu jemala patik...patik ca alip but baru tahuu...huhuhu...x suker..x suker biler berada dlm kemelutan inii...

11 comments:

dilaOHdila said...

salam azue...
tumpang sedeh bila kehilangan 2 benda tu.......

** selalu yang berlaku cam tu lah azue. bla dah banyak idea kita yang sakit nak pikir. kalau ideya kita tanya kat org lain ada pulak ghitu ghini. kalau pojek kita irg lain nak handle suka2 payah gak tuh

KSWSK said...

kasi frame itu uwang...

☆ lieya latif ☆ said...

alahai kak azue, lieya tumpang sediy ngan kak azue...lieya dpt bykan rase sedih akak bile bende kesayangan kaka ilang mcm tu jek.....rupenye kak azue ade hobi yg plik kan...suke ismpan duit ngan no siri yg pelik....bagus la kak..selame ni lieya tak penah terpikir pun kak.....

atty's said...

mana le peginya tu azue..
kita dah simpan lama..lepas tu ilang.mmg terasa ler..terkilan sgt..

sall said...

Awak nak 888????.....nnti sall carikan...tungguuu

kak ina kl said...

memang sedih kan kalau benda yang kita sayang hilang..apa nak buat..kir aukan rezeki lah tu..sabar ajerlah yer

Ruziawati Bukhari said...

tumpang sedih dan simpati.. mcm2 yg terjadi menimpa kak zue.. sabar ye kak?

tq doakan kesihatan pak su t ..

ieda said...

uik aku x tahu pun mu suke simpan note rm serial num nie .. waaa hebat leh simpan selama 5 tahun tuu .. aah lah beb kalau dah minat x saper leh halang kan ..

sayang lah yg dah ilang tuu .. nak buat camner kalau dah ilang , tak perlah insyaallah mana tahu tiba2 ada jerk duit tuu nanti :))

ermm pasal org nie azue kita memang x leh nak buat aper2 , bersabar ajer lah buat yg terbaik ok ... aku yakin ko boleh :)

hamzah ian said...

benda penting datang dan pergi.. itu la kehidupan.. harap bersabar

hamzah ian said...

benda penting datang dan pergi.. itu la kehidupan.. harap bersabar

Anonymous said...

hi!This was a really terrific post!
I come from itlay, I was fortunate to discover your topic in google
Also I get much in your website really thank your very much i will come later