iklan2

Monday, October 31, 2016

JJCM LANGKAWI - DAY 2 - BORONG COKELAT - HJ ISMAIL GROUP - LUNCH DI KUAH - RESTORAN CHICKING

Salam Cuti2 Deepavali...daknyerrr makan maruku...laddu..
Panjang jugak cuti sekolah sempena Cuti Raya Deepavali nie kan...
Mesti uolls sdg syok beercuti2 nie kann...

Ahkak skrg nie cuti2 kat rumah sambil layan Drama Online..
Penat tgk Drama Melayu...kita layan Drama Korea..
So mmg best laaa line lajuss mencacuss haaa...
Ramai yg balik kampung..jenjalan hehehe...

Anyway selamat laa berholiday..jaga diri...jaga family..
berhati-hati di jalan raya...jaga kesihatan yerkk..

Jom kita sambung stori-mori di Langkawi..
Uolls suka sopinx apa ehh kalau pegi Langkawi..
Pinggan Mangkuk...Periuk Belanga..atau Cokelat..
ahkak kalau pegi Langkawi kompom akan carik Cokelat...

So ader banyak sopinx mall yg uolls boleh terjah laa 
 Tapi tak semua harga sama setiap kedai atau mall yang jual, so
 kena rajin-rajinkan diri melawat kawasan Pekan Kuah, 
Pekan Rabu Langkawi dan Chenang. 



Kompleks Haji Ismail Group




Kitorang memang akan rikkie dulu harga2 cokelat nie sebab ada yg harga sama jerk
ada jugak harga yg murah sebab ader offer...kalau 2-3 bulan nak xpired tu..diorg bagi
buy 1 free 1...so kena rajin laa mencarik hehehe...



RAMS Duty Free Shopping Centre - Pekan Rabu Langkawi

Salah satu lagi kedai duty free yang terkenal adalah di RAMS. 
Lokasinya masih di Pekan Rabu dan  tidak jauh dari HIG. 
“Waze” saja dan pasti akan sampai ke RAMS dengan mudah..


Satu lagi Cawangan COCO VALLEY nie salah satu tempat uolls boleh check harga
ada satu lagi cawangan dekat Pantai Cenang..harga sama kot...kalau ada offer dkt sini..
sama laa jugak yg dkt Pantai Cenang tu..




Oklaylahh sebelah kedai Coco Valley nie ahkak nampak laa... Restoran mcm KFC..
tapi nama dier Chicking nampak menarik..sebab ada ayam versi goreng..dgn versi grill
set dier pun menarik..harga berpatutan


Bahagian dalam dier menarik dan selesa..ada playground untuk anak2 nak bermain...


antara menu yg ada..yg nie untuk breakfast laa mcm biasa
sampai pukul 11am mcm tu...




Yang nie Menu Set Lunch sampai malam laa...
katanya resepi ayam nie berasal dari Dubai..nampak gambar memang menariks laaa
klik gambar yer kalau nak tgk harga set Chicking nie..




Set Ayam yg jenis Grill nie Datang sekali dengan Nasi Berempah
Rasa macam ala-ala Nasi Arab ler jugak...Ayam dier pun rasa Berempah..
Ada Sos Cili jugak lepas tu dier bagi Sos Putih tu...rasa garlic
sedap laa jugak..mkn dengan ayam tu...



ayam goreng dier pun penuh rasa rempah..maybe dier marinate dulu ayam tu..
kalau nak rasa kelainan boleh laa try ayam Chicking nie



Close Up Skett laa ayam Grill nie...




So kalau teringin nak try boleh laa singgah makan di Chicking nie..
aritu luper nak try Burgers diorg...maybe one day nak try jugak laa...



ehhh...ehhh...Chicking nie dah ada bukak cawangan laa dekat Cheras nie...
mana2 yg dekat boleh laa try.. nak rasa mcm mana






The ZON Duty Free & Coco Valley - Kawasan Chenang




Cenang Mall ni terletak di Jalan Pantai Cenang. 
Dalam mall ada macam-macam seperti kedai menjual barangan dan restoren. 
Tapi apa yang boleh dapat dengan harga murah kat sini ialah coklat dan barangan cendera hati. 
Dia punya murah tu memang tak sama dengan tempat lain !
Kedai ni terletak di aras atas. 
Lepas naik eskelator, pusing ke kanan kedai dier hujung sekali



Lepas sopinx2 cokelat...ahkak pusing mencari balm gamat di Makam Mahsuri
memang murah beli dkt sini..tiap tahun kitorg confirm beli dkt sini..
berdozen2 borong balm gamat nie..lepas tu carik ubat resdung..




Petang tu kitorg just Chil2 dekat Pantai...Tapau jerk Kuih2 tepi Jalan tu..
Lepas tu lepak makan Rojak Hafiz dkt Pantai Kok..
Kitorg layan Cendol..sedap pulak tuuu...cuma rojak pasembor tu byk
sengkuang n timun dari mender lain...

Kitorg xder plan apa pun..sebab tiap2 tahun ke Langkawi nie
just nak beli cokelat..balm gamat .. JJCM tu yg penting hehhehe..
so adik pulak carik rokok murah2 kat sini..
nak buat Island Hoping malas pulak nak berpanas2 nie...


So xder laa nk kejar2 masa nk melawat tempat2 lain..
Just boleh rilek2 jerk laa...layan pool..layan pasir pantai nie..



Thursday, October 27, 2016

PENAWAR PENYAKIT VIRUS KENCING TIKUS - MINYAK MORHABSHI

Salam Khamis uolls...pejam celik waktu berlalu sgt cepat...
Uolls sihat ker...Alhamdulillah...Ahkak x sihat..
1 family x sihat..bermula dari anak- bapak dan maknyer
X tahu laa kenapa...maybe ujian buat kami sekeluarga

Mgg Lepas ..Anak Sulong Ahkak di dapati kena Virus Kencing Tikus..
Selama 5 hari dia di tahan di hospital..

Dkt Hospital doc akan monitor darah dia..dan bagi dia antibiotik..
memang xder ubat yg khusus untuk penyakit Virus Kencing Tikus nie tau..
tapi sebagai Ibu...apabila dpt tahu anak kita dpt penyakit nie
hati jadik risau....galau...stress jugak...darah pun naik..huhuhu



Biler google ramai yang menyatakan kalau sakit akibat
Virus Kencing Tikus nie..ada penawarnya...
Ambil serai dalam 3-4 batang...rebus dgn akar...daun serai sekali..
campur skett gula batu...ahkak pun bagi laa dia minum hari kedua dkt hospital..

Lepas dia minum...dlm setengah jam...nurse dtg ambil bacaan
tekanan darah dia...tiba2 tekanan darah dier rendah sgt...adakah sebab
minum air serai tu...hati ibu dah rasa something..
tapi maybe sebab dia lemah lagi laa kan...so bacaan tu maybe turun naik

Tapi Malam tu dia kata dier sesak nafas...x boleh nak bernafas
dengan baik...allahuakbar...bahaya kalau kena Virus Kencing Tikus nie
dier akan cepat merebak ke organ2 dalaman..
Doc bgtau hati dier bengkak skett...



Hati Ibu dok terpikir2..betul ker bagi air rebusan serai nie..
boleh jd penawar...kenapa dia jd mcm tu..so refer pulak pada Doc lain..
Bukan Doc biasa..tapi Doc nie mengamalkan rawatan  Homeopathy
dier kata try carik Air Gamat sebab antibodi badan dier rendah..
Air Gamat nie bagus utk luka2 dalaman..
kalau anak2 yg selalu demam tu bagus bagi air gamat nie

Hari ketiga dier x minum dah air serai..tapi ahkak bagi dier Air Gamat
nampak dier pun dah boleh makan..dah ada tenaga...
demam pun dah berkurangan...

Hari ke 4 ahkak bagi dier minum air gamat nie dengan Minyak Mohabshi
cerita penuh ttg minyak nie kat bawah yerrkk...
anak ahkak nmpak makin sihat dah boleh pulak mintak nak mkn pizza
doc pun bagitau kalau ok esok boleh keluar...

Hari ke 5 dier dah boleh keluar dari hospital...just doc suruh pantau
kesihatan dier...alhamdulillah...Syukur kpd Allah yg maha penyembuh segala
kesakitan



Virus Kencing Tikus nie sgt bahaya...boleh menyebabkan kematian
kalau lambat mendapatkan rawatan..Ingat lagi x Arwah Din Beramboi...
Arwah Izwan Pilus yg juga terkena Virus Kencing Tikus nie..

Yg x Bestnya Kitorg laki bini pulak yg x sihat..
maybe banyak virus dkt hospital nie..yg mana antibodi x kuat
cepat dpt penyakit huuhu..tapi xder laa berat sgt...
demam sakit urat...dgn gastrik...plus chery bery..
naik pulak allergi merah2 1 badan...huhuhu..

Memang ahkak rasa sangat2 mencabar...mana nak jaga anak sakit..
si bapa pulak demam..last2 ahkak yg tumbang..huhuhu
3 hari x masuk opis...



Dalam masa yg sama ahkak terjumpa Minyak Morhabshi nie..
Khas buat demam akibat Virus Kencing Tikus..Demam Denggi..
Allergik...

Ahkak try..bg dier minum minyak nie hari ke 4..
Alhamdulillah Anak Sulong Ahkak dah betul2 sihat skrg
Abahnya yg Demam Allergi tu pun dah sihat...Badan dier yg merah2 tu
alhamdulillah Hilang...cerry berry pun hilang...Syukur pada Allah..

Hari nie ahkak yg hampir tumbang nie..kepala sakit sangat....badan pun mula panas
maybe x cukup tidur jugak...ahkak try minum minyak Morhabshi nie
lepas tu sapu jerk tempat sakit tu...sakit kepala pun hampir hilang...
tu yang ahkak rasa nak kongsi dengan uolls...

Penawar Virus Kencing Tikus nie...boleh laa cuba..
kita ikhtiar sambil memohon dari Allah yg Maha Penyembuh 
Segala Penyakit...uolls bacalah sendiri..tentang khasiat 
Penawar Minyak Morhabshi nie...




KHASIAT MINYAK MORHABSHI;
Minyak Morhabshi adalah hasil dari ramuan ajaib daripada lebih 33 jenis herba terpilih dan terbaik. 
Tiada bau,rasa mahupun panas. Amat selesa dan sesuai digunakan di semua peringkat umur. Minyak Morhabshi tidak melekit serta cepat serap ke dalam kulit.
Minyak Morhabshi lulus Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) serta SIRIM. Boleh diminum terus atau dititikkan ke dalam air.


MUJARAB UNTUK:

sakit kulit, gangguan misteri, kayap, kurap, batuk, 

kencing tikus, kembung, luka, melecur, urutan luar, santau,

beguk, sawan tangis serta banyak lg. 




andai kata uolls nak cuba minyak Morhabshi nie boleh laa 

Whatsapp ke talian 

+6012 - 3134 100 = AZUE
+6012 - 3134 100 = AZUE
+6012 - 3134 100 = AZUE



JENIS RAWATAN MINYAK MORHABSHI

RAWATAN DAN CARA GUNA MINYAK MORHABSHI

1. Gastrik



Minum sedikit minyak morhabshi sebelum makan sahur untuk pesakit gastrik.




2. Ramai yang perut kurang selesa di bulan puasa, mungkin kerana makan macam2 ketika berbuka. Sapu minyak morhabshi pada perut dan minum sedikit jika perlu.



Utk ibu:
+ Luka bersalin
+ merawat kesan pembedahan
+ menguatkan saraf
+ Lenguh
+ Kejang
+ Sakit kulit
+ Asma
+ Sakit dada
+ loya/pening (sapu bahagian kepala/dahi)
+ Selesema (sapu hidung)

Utk bayi:
Gunakan dari hujung kepala (calit) hingga hujung kaki.
+ Kembung
+ Cepatkan tanggal tali pusat
+ sawan
+ gangguan makhluk halus
+ kulit bermasalah
+ ruam, kurap susu
+ sakit mulut, lidah


Kencing Tikus
Minum 1 - 2 sudu teh, 3 kali sehari. Kalau tiada sudu, boleh picit terus ke mulut 1-2 kali picit.
Boleh minum bersama ubat hospital tapi Jarakkan dlm 2 jam.
Sambil tu sapu dada dan tempat2 yg terasa sakit. Virus kencing tikus akan serang kelemahan pesakit. Contoh kalau pesakit pernah kena asma maka ia akan serang di situ.

Senggugut Haid
Air suam 1/2 cwn
Mnyk morhabshi 3 titik
Selawat 3x
Minum
Sapu dibahagian ari2
Dan belakang pinggang,dan buku lali kaki


Demam Kuning (Bayi)
Mak bayi perlu minum minyak kalau bayi masih menyusu badan. Sapu minyak morhabshi pada areola (keliling puting tetek) dan bagi bayi itu menyusu.
Kalau bayi itu menyusu botol titiskan 1 titik dlm susu. InsyaAllah


Sakit kepala (Migrain)
Titis pada kulit kepala buat mcm minyak rambut. Sedikit sahaja. Kemudian sapu sedikit minyak pada jari hantu kiri dan kanan, letakkan di lubang telinga. Tekan sedikit. InsyaAllah telinga berdengung pun akan hilang



Monday, October 24, 2016

JJCM 2016 - PULAU LANGKAWI - 1ST DAY - CHECK IN DI MALIBEST RESORT - PANTAI CHENANG

Yuhuu..Ahkak kembali sudaaa...kita sambung lagi cerita Langkawi niehh...
Kitorg Check In di Malibest Resort lokasinya di Pantai Cenang..
Ahkak memang suka laa dok Pantai Chenang nie...Sebelum nie dok AB Motel..
Best Jugak..sebab bilik pun besar...tepi pantai so fefeeling skett laaa kann
pijak pasir pantai nie...



Sebelum nie banyak kali laa lalu depan Malibest Resort nie..
so dah dapat agak ler lokasinya kat mana..tapi kan...
masa nak Check IN nie..awat x nampak Signboard Malibest nie..
waduhh2 bisa pitam niee...

Sepatutnya kaunter check-in nya ada kat tepi jalan, 
tapi bila Ahkak intai2 x nampak pun kaunternya tu ..
 Adoiiiii.. bayang papan tanda resort pun tak nampak.. 

Takkan hilang mcm tu jerk..so call ler Malibest nie..
tanya lokasi kat mana..kitorg dah baper kali pusing nie..
Carik Bangunan Kelabu..dlm proses Renovation
Carik 7eleven masuk lorong berhadapan dengan 7E tu..
Rupanya kaunter check-in dah berpindah ke belakang.. 

Adesss bikin drama betul ler...maser tu awal lagi laa
tapi nak carik parking memang susah...kitorg mintak Check In awal..
Nasib baik bilik dah ready...mmg rasa nak tido jerk nie...





Kitorg booking di Malibest Resort 1 bilik yg ada 2 katil Queen
3 hari 2 malam hanya RM352.00 sahaja..agak murah laaa
Sebab bilik dier mmg sangat2 selesa...besar...
Ahkak duduk di bangunan baru tu.. Ahkak mmg request bilik bawah sekali...
senang kot nak bawak keluar masuk barang..




Bilik nie jenis DELUXE FAMILY ada karpet meliputi seluruh bilik 
dan berada di bangunan baru mereka, yang bertingkat tinggi warna kelabu tu.. 
Ada juga disediakan lif.. Ahkak booked dgn Agoda so dpt laa rega RM352.00nett


Bilik Ahkak tu mmg dekat pulak dengan Pool...
boring mandi kolam..kiter terjun laut pulak
best laa dok sini..ader pool..ader laut...memang syokk laaanak santai2

YG x bestnya ...Agak susah nak parking kat Pantai Chenang nie...
itu yg mencabar skett laaa..nak2 banyak hotel yg tgh renovation..buat bangunan baru laa..
lepas nie kompom nak park kat Chenang nie kena bayor la nampaknya




Suasana sekeliling resort ni memang best.. Bersih dan tenang.. 
Nak meronda kedai-kedai sepanjang Pantai Cenang ni pun mudah.. 
Petang-petang boleh bercanda ditepian pantai 

 Kira tak rugilah kalau menginap kat resort ni.. 
Yang paling best, resort ni ada menyediakan penginapan di atas pokok 
kalau uolls suka panjat2 boleh laa amek bilik yg dok atas pokok tuu...





Ahkak memang sangat2 rekemen laa dok sini...lepas nie kalau nak Ke Langkawi lagi
Ahkak kompom akan dok sini..walau pun payah nak parking..tapi jgnlaa pergi
time ramai org..pegi time tengah bulan...xder public holiday...best laaaa


Address:
Pantai Cenang, Mukim Kedawang, 07000 Langkawi, Kedah Darul Aman.
+(604) 9558202 / +(604) 9558222


Lepas kitorg rehat2kan diri japp...lps Asar tu kitorg pun siap2laa
misi nak carik minum petang...carik cokelat area Pantai Cenang nie
kalau nak beli cokelat murah carik laa di Cenang Mall nie..
nama kedai dier OLE-OLE naik tingkat 1 yerkk..
kadang2 ader jugak offer buy 1 free 1..tapi dekat2 nak expired laaa..
mcm 2-3 bulan camtu...biasanya pecinta cokelat nie..xdernya
simpan berbulan2..kejap jerk licin hahahaha.....


Kitorg carik Gerai menjual goreng pisang di Area Kedawang nie..
Ramai cakap kat sini pisang goreng dier sedap...kuih muih pun macam2...
memang betul laaa goreng pisang dier terbaikkk...mcm2 ader kat sini




Lokasi grai nie bersebelahan petronas ,depan tu sekolah rasanya ..area kedawang tau
nasi lemak bermacam jenis sambal ..
ada sambal ayam la,sambal sotong ..
memang menjadik tumpuan laa gerai pakcik nie..sebab kedainya jual murah2
rambang mata woo pegi kedai pakcik nie...

so lepas tapau2 balik laaa makan kat bilik kann...jgn membazir..
malam tu kitorg x ke mana2..just pusing2 dekat depan tuuu...tgk baju..
tengok topi...tengok tshirt...tapi x beli  laa...

Rasernya kat Langkawi nie barang dah naik harga laa...
maybe dlm Langkawi xder GST...tapi Supplier import brg2 nie
kena bayar ler GST..so xleh nk sopinx2 sgt dahh..

Kalau cokelat tu sama jerk harga...nak2 yg ramai suker
xder beza sgt laa...org pun x ramai sopinx giler2mcm dulu...

So nanti kita sambung lagi citer2 Langkawi nie ehhh...



Friday, October 21, 2016

JJCM 2016 - PULAU LANGKAWI - LUNCH DI MEDAN JOM IKAN BAKAR - PADANG MATSIRAT

Yuhuuuu mari rapat2....Ahkak nak  sambung the story of  Pulau Langkawi lagi nie......
Sesampai jerk kiter kat Airport Langkawi tu...dari KLIA sepatutnya flight 8.30pagi..
ader skett delay laa...so memang target sampai lebih kurang 10.00 pagi mcm tu

Kitorg call ler owner kerete sewa kitorg...bgtau dah sampai..
mulanya kitorg mintak kereta Nissan Almeera tu...tapi xder stock ler pulak
di baginya keter Honda City...Seb baik laaa kitorg nie bertiga..no prob laa..

Harga sewa kereta tu RM70.00 sehari...so plus deposit RM190.00 laa
untuk 48jam..balance Rm50.00 diorg bayar masa kiter pulangkan kereta..
Deposit pun RM50.00 jerk kak Sham nie amek

Sesampai kereta nengok ya ampunn tahi burung penuh..dlm kereta berpasir
fuhhh siap tapak kaki pun ado...apo punya barang laa penyewa kereta nie..
korang pun kalau sewa buat laa mcm kereta org lain...
hormat skett laa harta benda org kann..

Ahkak x biasa naik keter2 yg sudah tercemar mcm nie...
Call kak Sham Shibah...kitorg nk hantar car wash nanti kiter claim balik boleh..
seb baik dier ok...mintak whtsapp Resit car wash tu...
paling best sekali kak Sham x charge extra hours kitorg dalam 4 jam jugak extranya ..
sepatutnya pulang balik pukul 10.00 pagi jugak..dier kan kira 48jam..
kalau extra hours tu sepatutnya kena bayar rm10 p/hour.

Tapi kitorg punya flight dalam pukul 4.00 petang..so pulang kereta pun
dalam pukul 2.00 pm mcm tu...tq kak Sham...for the diskaun..
Minyak ader lagi 2 takuk..wahh ini sudah rejekii...x yah pening2
nak carik petronas dulu...kiter pegi isi perut dulu laa...



Tempat Lunch yg paling hampir adalah JOM IKAN BAKAR

Lokasinya : 
Kalau uolls keluar dari Airport tu.. Sila Belok kanan
Jumpa bulatan amik kiri...Nanti korang nampak
Restoran Jom Ikan Bakar sebelah kanan
Ada kedai Bakery sebelah dia


credit to owner piccas


credit to owner piccas

- Aneka Lauk Pauk sgt2 banyak
- Aneka Ikan Bakar (Pilih je mana berkenan)
- Air pelbagai perisa ( FREE FLOW)
- Kawasan Restoran yang luas

Memang sedap dan tak salah memilih tempat makan kali ni. 
Lauk yang banyak dan sedap, harga yang berpatutan. 
Paling best boleh top up air berkali-kali. 


  tu dier pelbagai jenis ikan yg dah siap di bakar...so uolls pilih laaa mana2 yg uolls suka
macam2 jenis ikan laa..nak mahal ada..murah ada...kalau susah hati tanya jerk makcik tu
ikan nie brp yer harganya....






Kitorang pilih Ikan Jenahak..Makcik tu kata Rm40 Sekor nie..
so kitorg budget dalam rm50-rm60 laaa 3 org makan kan..


Memang semua ikannya FRESH...Pastu isi juicy sungguh
Paling WINN adalah Sos tu...x pedas mana pun sos merah nie..
dier macam manis2 pedas gituuu....Macam Sos percik tapi lagi sedap..
Kitorg Siap mintak makcik boh kuah lebih skett hehehe..
kasikk Banjirr makcik..hahaha




 Ikan Jenahak Bakar yang kitorg makan memang sedap.
 Sampai Menjilat jari aii tell u...




Di sebabkan dah pilih Ikan Jenahak so kitorg decide x nak ler membazir
amek lauk lain banyak2...kang x abess kan x elokk...lgpun nak menghayati
Ikan bakar tu kan...tapi ahkak try ler amek daging nie...tapi daging nie
x berapa nak ngam ngan ahkak laaa...

keras wehhhhh...kunyah punya kunyah makk aihh sampai nak tercabut gigi
pelesu ahkak nie...seb baik ader polident..muahahaha...ok2...itu semua tipu
gigi ahkak nie masih original..belum lagi memakai yg pelesu2..tapi siyes
daging tu awat liat bebenor



" kitorg suka makan kat kedai jom ikan bakar dkt Pulau Langkawi nie, 
 ikan bakar dier sedap, lauk pauk mmg sedap... 
Harga amat berpatutan... kepada kawan2 yang nak datang ke Langkawi nie
bolehlah try makan kat sini tau...Ikan Bakar kat sini memang terbaikkk "
kata pelancong dari kepulauan maritus nieh...hahahhaa



Kitorg amek lauk x banyak mana laa...Ahkak amek Daging Kicap n Telur Mata
Diorg amek lauk sayur ..Telur dadar..Air 3 gelas yang tah berapa kali refill
Total Damage RM40.00 jerkk..Ikan tadi bukan Rm40 ker...
Agaknya makcik bakar charge lain..tokeynya charge lain...
hantam jerk ler...jimat duit Ahkak hahahaha...

Ahkak memang sangat2 rekemen tau Restoran Jom Ikan Bakar nie..
Maybe kena dengan selera ahkak kot..maybe ader yg sedap lagi kat tempat lain...
Tapi maybe ahkak x pernah sampai...dkt sini Lauk byk pilihan...

parking senang dpt...yg pling best air cedok free....hihihihi.....
mana  nk cr kdai cmtu...pasni klu ade rezeki dtg langkawi lagi..
mmg sini la tempat ahkak akan tuju....xkan carik yg lain hehehe...



boleh tengok video kat sini jugak masuk tb rupanyaa kedai nie...





kalau nak datang  sini mudah sahaja, 
Memang tempat nie berdekatan dengan Lapangan Terbang Langkawi 
 ikut shaja jalan menuju ke kawasan Beras Terbakar di Kampung Padang Mat Sirat

GPS  :
6°20'57.53"N
99°43'52.79"E




Lepas makan2 tu keter Ahkak x siap lagi...so Ahkak mcm nak try desert laaa
sebelah Restoran Jom Ikan Bakar nie ader Bakery..
Macam2 diorg jual..memang nak carik pemanis mulut laa...
Owhh Kek Coklat Berhantu ada kat sini..yg sibuk dok viral2 tu...

Walla ahkak pun rembat laa 1 bekas...x silap RM6 kot...
alaaa x ingat laaa...tapi siyes laa sedap...ahkak suka kek niee...
hehehe...bolehlaa uolls try..kek Birthday pun nampak sedap2 kat situ..

Nanti Ahkak sambung kitorg Check In di mana...di mana...

Touch N Go