iklan2

Sunday, July 5, 2015

INNER SUPER MAGIC LACE 6 IN 1 - NUREENZ COLLECTION

★★INNER SUPER MAGIC 6 IN 1★★
>>Beli 1 Dapat 6!!!

●Ciptaan TERHEBAT dari FOUNDER INNER MAGIC 

● Hanya dengan beli satu INNER SUPER MAGIC.. seolah anda beli 6 helai... sbb boleh pakai 6 cara..... wow best gilerr 

》》Betul ke ni???? 

>>Cuba dulu satu sis... 
Dengan rekaan yang unik dan gabungan 2 material yang di pilih khas .. 

Velvet Milk Silk dan Premium Lace.. 

** Harga RM18.00 sahaja .. Beli 1 dapat 6... 


** 14 warna yg sangat cun 





















Sepanjang Bulan Ramadhan ini..

setiap pembelian lebih dari RM30.00 
anda akan menerima Angpau Raya From Nureenz Collections


Whatsapp ;-  012 - 3134 100


INNER MAGIC - MATERIAL SATIN - NUREENZ COLLECTION

[INNER MAGIC SATIN]
Yang di tunggu dah tiba.. Adoi ya.. Hati Perempuan mana yg tak tersentuh.... 
Eh boleh ke kain satin buat INNER MAGIC.. hehe.. Premium Satin Stretchable .. 
woowww very exclusive...
15 warna2 yang cun dan gojes untuk di miliki..
Offer price BULAN RAMADHAN rm12.00 /pc .... Normal price rm15.00 


















Sepanjang Bulan Ramadhan ini..
setiap pembelian lebih dari RM30.00 
anda akan menerima Angpau Raya From Nureenz Collections


Whatsapp ;-  012 - 3134 100


Saturday, July 4, 2015

INNER NECK SATIN - NUREENZ COLLECTION

Tarrraaa...New Inner Neck SATIN InTown ... Cepat Grab ... 
setiap pembelian lebih dari RM30.00 anda akan menerima 
Angpau Raya From NureenZ Collection 

✿✿✿ INNER NECK SATIN ✿✿✿

Apa Yang best sangat tentang NAHDA Inner Neck SATIN :-

★Material 100% SATIN PREMIUM stretchable
★Body material MILK SILK COTTON

★NEW IN MARKET!!
★Nampak Trendy, Muslimah & Elegant,
★Kualiti Memang TERBAIKKK
★Murah jerr, memang tak jual kat luar : RM25.00 jer..
★Kos Postage RM7 semenanjung dan RM11 sabah /Sarawak. 

★Sesuai sgt digayakan bersama Shawl , 
hoodie, Tudung Bawal atau pun koleksi tudung2 lain
★Nak pakai santai mcm tu pon boleh jer sis...
★Terdapat 14 warna2 yang cun dan gojes untuk di miliki..

whatsapp Azue - 012 - 3134100












Sepanjang Bulan Ramadhan ini..
setiap pembelian lebih dari RM30.00 
anda akan menerima Angpau Raya From Nureenz Collections


Whatsapp ;-  012 - 3134 100


Touch N Go