iklan2

Wednesday, October 21, 2015

JUALAN GUDANG 70% - JOM BORONG COKLAT DAN BISKUT - USJ SUBANG

Yuhuuu...uolls ingat lagi x Promosi Jualan Coklat yang diadakan 
di Harbour Place, Klang  telah mengundang kesesakan lalu lintas luar biasa.
 Jualan gudang yang berlangsung selama empat hari dan berakhir pada 6 September itu, 
menjadi perhatian peminat-peminat coklat di sekitar lembah Klang.

Ramai sangat yg pergi tapi... x dapat coklat ..yg dapat surat saman dr polis ada lah...
masa tu Azue pergi jugak..tapi memang x sangka lah yg ramai betul rakyat mesia 
nie giler coklat...sampai x tahu di mana punca nak beratur...

Last2 kitorg balik jerk sebab x sanggup nengok ramai giler org..
yg mana gigih maybe dtg dari jauh boleh ler kot menunggu berjam2
kat dalam tu...dengar khabar sampai 7-8 jam beratur nak beli coklat
sampai depan pintu coklat pun abess...kesiann kann...adessss
nasib baiklah kitorg x kena saman..huhuhu...

Lepas sebulan tu pihak Mondelez nie buat sale sekali lagi,
Tapi dekat sikitlah dgn Puchong , di USJ tuu...so berkira2 jugak nak pergi
takut ramai mcm hari tu kann...

So Azue dpt tahu pun dah hari ke 2 diorg buat sale nieh...
Lepas Jumaat Azue ajak Adik Azue pergi intai2...
masa sampai tu jalan x jammed..parking pun ok...pelik lah kitorg..
diorg x tahu kottt...so dah dpt parking kita pun beratur lahhh 




Moh kite main rebut2 coklat n biskut!!! Ramai org... 
Huhuhu... Tgk hasilnya la nanti k. Tgh queue tuk masuk 


So far org x ramai sangat...beratur nak masuk pun x lama...
Dalam 45min beratur dah nmpak dah coklat n biskut melambai2
nmpak kotak pun dah raser happy hahaha....


masuk2 nmpak niehh...memang murah lahh diorg jual 


maser nie amek jerk..x sempat nk pikir apa dah...


yg nie pun amek jerk...hahaha



Inngatkan coklat nie macam nak expired dah.. tapi lambat lagi dlm tahun depan
jugak laa xpirednya..so oklah kannn


Penuh sekotak isi lagi sekotak demi sekotak...
berkotak2lah jadinya


Azue banyak borong biskutlah kat sini...yg biskut JACOB tu
cumer  RM5 sekotak tuu...yg tiger2 tu 4 pack RM10.00


Coklat dlm Box tu RM5 sekotak


Alhamdulillah  Azue dpt jugak memborong Coklat2 n Biskut2 di USJ 19 City Mall....
kali nie mmg best..urusan selesai dlm 1 jam setengah jerk...beratur...
beli...bayar....balik... mmg puas hati...total abess RM150.00 shj..murah kannn




**TIPS **

ader tips Azue nak bagi kalau uolls nak pergi Jualan Gudang nie...
Korang kena pandailah tengok situasi tempat tu sebelum pergi..
macam Azue akan tengok keadaan suasana Sale dlm facebook
tengok komen2 diorg...so tengok status yg pergi...

Lepas tu dah sampai sana...sorang beli barang..
sorang pergilah beratur di barisan nak bayar...
biler sorang dah dapat barang...sorang lagi pergi carik barang pulak
so korang akan jimat masa dkt situ...

Lepas tu time nak pergi pun kena ambil kira jugak....
kena pergi sebelum org balik kejer...dan elakkan pergi waktu
weekend..memang confirm ramai org..

*NOTA PENTING*

Janganlah uolls bawak baby beratur dalam nie...
kesian baby sebab memang x selesa..rimas dengan lautan manusia
so panas skett lah walau ber AirCond....uolls pun X senang hati nak sopinx kann


No comments:

Post a Comment

Touch N Go