iklan2

Tuesday, October 27, 2015

JJCM 2015 - IOI LITTLE PANTRY - IOI MALL

Yuhuuu SAlam sejahtera buat semua....kali nie Azue nak bawak uolls pergi 
ke tempat yang comel sedikit  di Little Pantry , 
Restoran yang menyediakan menu masakan Barat dan Asia makanan fusian . 

Sebuah restoran yg berkonsep Eropah yang bertemakan putih dan merah jambu,
memang cute sangat decoration restoran nie. reka bentuk dan hiasan restoran yg sesuai 
untuk uolls beromantika diammor kata org...tempat  dating memang sesuai sgtlahhh..

Tapi make sure couple yg uolls bawak tu berpoket tebal ler yer..sebab harga makanan
dier agak pricey lah...nak kata sedap sangat tu x jugak...
yang paling win adalah decorationnya...hehehehe



Menu di sini agak pelbagai, ada yang local dan western.
 Jika nak buat birthday party pun di sini diorg dah sediakan bilik khas utk party uolls.




kalau uolls suker selfie2 memang sesuai sgtlah tempat nie kann...


jomm pilih menu...nak makan apa ehhhh...sebab dah tgh hari diorg
nie nak carik nasik pulakkk...




So kita pilih Thai Green Curry Chicken with Rice
yg nie sedap sebab x pedas kann...so budak2 pun boleh makan
tapi nasi dier tu mcm pakai beras murah jerkkk...hukkhukkk...sedeyy


Carbonara Fettuccine untuk budak2 yg x mau makan nasik




Spagetti Bolognese nie x berapa nak sedap ler jugak..
sebab terlebey masam so budak2 pun x mau makan....huhuhu




Nasi Lemak rendang Ayam yg rasernya not bad laa..tapi kenapa pilih nasi lemak
kat sini ehhh .. tipikal org asia xleh berpisah dgn nasi lemak...hahaha..
seb baek sedap ler 


Nasi Goreng apa tah x ingat ler pulak..boleh laa tahan rasernya..
x ingat ler pulak...huhuhu




Overall makan kat sini biasa2 jerk...maybe kitorg pilih masakan pun biasa2 jerk
sebab masakan lain mcm agak pricey so kalau biasa2 pun kurengg rasa
 apatah lagi yg luar biasa  kannn hahah...maybe kitorg x berapa nasib baik kot...

tapi mana tahu selera kitorg x sama dgn uolls...so uolls boleh try sendiri merasa
masakan diorg kat sini...sampai jumpa lagi...daaaa

Little Pantry 
G02 & G18 Ground Floor,
IOI Mall Puchong, Bandar Puchong,
Batu 9 Jalan Puchong
Puchong, Malaysia, 47100
Mon - Sun: 11:00 am - 11:00 pm

1 comment:

  1. JJcm terbaik lah azue
    den lom pnh gi sini laie
    .... KIPIDAP ya

    ReplyDelete

Touch N Go