iklan2

Sunday, October 25, 2015

JJCM 2015 - BIG BOB BURGERS - DPULZE - CYBERJAYA


Yuhuuu guys ... sihat ker...cuaca jerebu nie biler agaknya nak
hilang yerkk...tahun lepas negara kiter di landa banjir besar hujung2 tahun
tahun nie kiter di landa Jerebu pulak...

Sekolah Cuti pun mak bapak bising2...masalahnya kenapa x bagi mak bapak
cuti sekali...mcm sebelum2 nie kann...darurat katanya...tahun nie
rasernya paling teruk ler jerebu...

Dok dalam rumah n office pun raser senak jerk mata...
uolls jgn biarkan anak2 main sangat dkt luar tuu...bahaya ler
jerebu nie kan asap...bahaya utk paru2..mata kulit pun akan rasa gatal2
Marilah kiter berdoa agar masalah Jerebu nied pt di selesaikan dengan cepat yerkk..

Oklah Jerebu2 jugak...makan tetap makan kann...hahaha...
Kali nie Azue nak bawak uolls makan Burgers di Cyberjaya 








Restoran ini berkonsepkan Layan Diri.. Macam Restoran Fast Food lain ler
Order di kaunter dan bayar...nnti diorg akan bagi No. dan hantar ke Meja uolls..


credit to Big Bob Burger's FB


Ice Coffee Big Bob kenapalah sedap sangat..
memang Ice Coffee dier terbaekk lahh...Azue suker sgt 
CoffeeBig Bob niehh...ader raser lemak2 gitu..terbaekkk

tapi kannn rega dier standard Starbuck's .. Dome..
a little bit Pricey lahhh...
Diorg ader sediakan Drinking Water nie so free jerklaa
untuk uolls so yg nie xyah bayar...diorg masukkan lemon slice utk 
raser kesegaran di situ...ameklah sebotol bawak ke meja anda hahahaha



Burger dier walla..memang terbaekk lahhhh...
Azue paling suker Most Wanted Burger...
Burger nie x silap harganya RM24.90 ala carte yerkk
so kalau uolls nak tmbah air dan fries kena tmbah RM4.90

Kiranya tolak campur harga Set Burger nie RM30.00
lahhh x masuk GSTlah kann.. 6% tu



Most Wanted Burger Beef / Chicken - 
Homemade Burger Bun loaded with juicy Homemade Patties
and Beef Bacon,topped with Cheddar Cheese, Tomato, Eggs, Romaine, 
and slathered with Bob's BBQ Sauce, Mustard & Ketchup.


Tapi kann meh sini nak citer...uolls biasa mkn Burger Mc D..
Burger King dan jugak Burger A&W kann..

Tapi try uolls intai Daging Burger tu...tebal mana..
harga pun bukan murah kann....Fries dier pun kadang2 dpt yg keras...
biasanya lahh Azue akan cmpak jerk fries diorg bagi tu...
dah ler kecik x sedapplak tu...

Air pulak kadang2 campur Air tinggal raser gas jerk...
kann...Nak2 milo Ice diorg...kalau tmbah Ice...xder raser milo dah...
tawar hebeh...

So kalau nak kira kesedapan dan kemahalan harga xperlah kiter bayar
lebih sikett janji kepuasan makan tu beb... 
lagipun yg bestnya Burger Big Bob nie portion besor bleh share
2 org mcm Azue nie...hehehe

Yang nie Azue Pilih Burger Ikan sedap jugak..
emang diorg punya burger terbaeklahh 
setakat niehh...





Classic French Toast with Vanilla Ice Cream .
Yang nie toksah cakap ler...memang semua suker kan...
kombinasi roti Telur n Ice Cream memang terbaekkkk
harga RM8.90 so Azue x suker tmbah mcm2 kalau makan
French Toast nie....mcm nie pun dah sedap





Ini Antara Sebabnya Azue suker makan2 kat sini
Sebelah Big BobBurgers nie..ader Taman Mainan
Kanak2..so budak2 nie dah melompat2 nak masuk sini

Anak2 dok main kat dalam tu...kiter dok dating kat sini...
so anak2 pulak yg mana kelaparan dtg makan..pergi
main balik kat dalam Molly Fantasy niehh...

Boh jerk kredit Rm 10.00 dlm tu main lahh puas2
sebab mainan kat sini x mahal mana...


Click here for more details  >>>> Big Bob Burger Facebook 

Big Bob Burger said about halal certificate

We are in the process of getting HALAL cert by JAKIM. 
But rest assured that all food and ingredients used are of HALAL source,
 and Noodle Station (Official), our sister company is HALAL certified too. 

Thank you.



Big Bob Burger & Coffee
Burger Joint
UG-22 & UGK-01, UG Floor, 
D'Pulze Shopping Centre, Cyberjaya, Selangor, Malaysia

1 comment:

Touch N Go