iklan2

Friday, May 15, 2015

JJCM 2015 - MURNI SS2 - PETALING JAYA

Salam jumaat uolls... best2 esok lusa cuti..bleh rehat2kan diri..
apa project uolls cuti2 nie..sopinx2 raya ker...
x lama dah nak puasa n raya.. puasa dah ganti blomm...

Haaaa jomm Azue bawak uolls makan2 kat MURNI SS2 nie..
ader banyak cawangan...Azue suker lepak dkt Bandar Permaisuri tuu..
happening tp jgn pergi mlm minggu...pening jawabnya...hahahaa

ramai ler org lepak2 mlm2 nie kan...Azue kalau lepak sini kena
weekdays ler baru bestt...wekend kalu mau duduk pun payah...

Tapi di SS2 nie Azue pegi siang...x ramai org sangat...
makan pun siokkler layan kan...tp tmpat pulak sempit
skett...sebab diorg x bukak yg kat luar tu lagi


Nie keadaan Restoran Murni SS2 di waktu malam...ramai kann


Owhh yer rupernya cawangan Murni nie ditutup 
setiap hari Isnin yerkkk


Bestnya kat sini air diorg macam2 jenis...macam2 raser
Azue paling suker yg Soda Herbs / Lavender Special tu....
sgt2 fresh rasernya


Makanan memang banyak ler pilihan...memang puas hati..
yg nie antara menu2diorg ler...nak western ader,,,nak Asian Food pun ader..
Local Food kompom ader laaa



apa lagi jom kiter order makanann


yang nie air Pink Phanter...campuran Stoberi ngan Laici
masam2 manis airnya haaa


air nie memang peberet lah selain dari Ribena Laici
diorg x kedukuts Laici n Gula...hahhaha...
perasan x...sejak gula naik rega...kebanyakann
air kiter order semuanya kurang manis dahh...

mintak air limau masam...mintak air nescaffe pahit...
aiyoyoyo...ini macam order air suam jekr laa
baru puas hatii...huhuhuhu



Ini dier menu Nasi Goreng Bekham..budak2 sukerlahh nasi nie
sebab x pedas n ader sosej...agaknya nama keropok murni nie
jadi trade mark diorg...kalau order ader jerk keropok murni nie...


Yang nie pulak Roti Jepun...ya ampunnn azue sukerlah roti nie...
dier roti canai sebenarnya...tp ader cmpur ngan cheese...lepas tu susu...telur..
dan jugak kaya...tu dierrr....nangis org jepun makan..
memang xder jual pun kat negeri diorg tu haaa....


Chiken Maryland...yer laa untuk budak2 kann...
kena amek yg x pedas....so makan bersama nasi goreng td...


Last sekali roti Naan Cheese diorg...nak pengsan rasernya..
memang sedap...memang puas hati....x kedekut cheese jugak diorg nie..
lagi satu nak pesan kalau korg dtg ramai2...

order sket2 dulu...buka apa takut x abes jerk...hahha..
kitorg pun menapau jugak haa...perut dah sengkak...
air pun sama....order 1 jerk utk 2 org...besor giler gelasnya haaahhh

loksinya kejap ehh....

Restoran Ss2 Murni


Address: 53, Jalan SS 2/75, SS 2, 47300 Petaling Jaya, 
Selangor, Malaysia
Phone:+60 3-7786 5660

Hours: 
Open today · 7:30 am – 4:00 pm

1 comment:

  1. Dulu Murni Dataran Mentari memang best.. kerap gak pegi.. tp last akak pegi aritu semua yg diorder tak sedap. Semua org makan tak abis bkn sbb kenyang.. tp sebab taste out. beef steak dia guna daging byk lemak & muak nak mkn. frust gila... lepas2 tu dah takmo pegi dah.. hehe.. sayanglah byr mahal2 tp makanan dah tak sedap.. rupanya ada sorang pakcik tu dok sembang2 dngn dia.. dia pun ckp murni kat bandar sunway dah tak sedap mcm dulu... hehehe...

    ReplyDelete

Touch N Go