iklan2

Wednesday, February 4, 2015

JJCM LANGKAWI 2015 - - PART 7 - JERUK MADU PAK ALI PENANG

Perjalanan balik nie banyak pulak Pit Stopnyer
Maser odway pegi tu dari tepi Highway memang nampak dah
bangunan nie...so memang plan nak singgahler waktu balik..

kena buat u turn ler plak..aiyoyo..manyak jauh...
tapi diorg nie nak gak jeruk kat sini..kiter singgahler

Jeruk nie best..xder bahan pengawet so biler mkn pun
x batuk...xder lelah semua kannn


Jalan Seetee Aisah, Seberang Jaya


Banyak betul pilihan jeruk ader kat sini...tapi peberet Azue mangga kuneng
tu..memang rangup yg lain azue x minat...mcm kedondong tu
suker gak..tp angin ler x leh mkn banyak huhuhu


Jeruk campur2 tu 


Adussss....tengok coklat borongabess..tgk kerepek borong lagi....
tengok jeruk xkan nak tutup mata..hhahaha..
kompom borong jugak...rugii wooo x borong...

Harga sekilo RM13.00 yerk...sama semua kecuali yg buah salak tu..
Azue mmg dah aim mangga yg kunen tu..so borong yg tu jerk lah 3 kg


Selain dari jeruk2 nie..kuih2 raya pun ader jual..
azue beli kuih sugi dier sebotol rm10.00 jerk..sedap gilerr
kuih cincin pun ader...sedap gak...
lepas nie nak beli kuih raya ke Penang lah kiter wehhh...hahahaa

Lepas tu kiter singgah makan di RBB Station deret kedai makan
Jeruk Pak Ali tuu






Kalau beza dengan Burger Bakar di Lokas Makana yg nie
portion agak kecik...


Meatball dier .. sedap jugak...tapi IKEA punya mmg thorbaekk lerr



Nasi Ayam 





Nasi Ayam dier raser not bad ler...cumer nasinya agak berempah


Yang nie nasi Goreng Special diorg...ader ayam spicy..ader telur mata

so far makan kat sini so..so jerk laah... harga agak pricey sketlah

dalam RM40.00++ jugak ler makan2 kat sini..

lepas makan2 kitorg terus balik KL..

oklah jumper lagi lepas nie..kiter ke Pantai Timur pulak yerkk...
daaaaa

1 comment:

Touch N Go