iklan2

Wednesday, January 28, 2015

JJCM 2015 - LANGKAWI PART 3 - LEPAKING DI PANTAI CENANG MALL

17hb January 2015

Lepas makan2 di Warung Meet Uncle Bob ... kami pun plan nak lepak2
di Pantai Cenang..Ingat nak park kereta kat bilik..lepas tu berjalan keluar..
x larat kot sebab kak pun dah x larat nak melangkah nie...hahaha..

so kiter park depan Cenang Mall...kiter jalan
punyalah banyak motel n chalet dekat sini...memang ramai mat salleh n minah salleh ler
 lepak sini..kedai makan pun banyak...kedai jual cenderamata pun banyak kat sini

ader gak yg murah...ader gak yg mahal...rata2 t shirt LANGKAWI
  boleh dapat dengan harga RM10.00 sehelai... yg ok skett RM15.00
pun boleh dapat...kitorg x beli mana kat sini sebab plan nak g carik baju
dekat Beras Terbakar esok...nak carik BaM Gamat di Makam Mahsuri




Kat Cenang Mall nie ader kedai coklat jugakk nama kedai dier OLE-OLE
nanti azue buat review harga coklat yer next entry



Kebetulan pulak  tarikh besday boy nie sama ngan Hari Keputeraan Sultan Kedah
kitorg beli kek n potong kek dkt KFC dlm Cenang Mall tu...
Sambil2 tu melayan si BABY nak mkn wedges pulak...






Ader kedai cenderamata dkt area sini lagi murah...
keychain sebelah pencil tu..dekat tmpat lain semua RM10.00 sepeket
dkt kedai tu RM8.90 sepeket...memang murah...
tapi x ingat kedai apa..huhuhu

Lepas tu kitorg lepak makan ice cream Mc Donald sambil layan 
Live Band..tapi kejap jerk ler..sebab mata makin ngantuk..
sisa2 x larat pun ader lagi hahaha...

apa lagi...balik tdoq lah...esok sambung JJCM hahaha
 entry nie pun bersambung ngeee...

Mcm Biasa Iklan2 kalau uolls nak borong Inner Magic 
boleh Whatsapp Azue yerkk



No comments:

Post a Comment

Touch N Go