iklan2

Sunday, May 11, 2014

INNER MAGIC ORIGINAL - INNER MAGIC STRIPEY ORIGINAL - INNER NECK MAGIC

Inner Magic nie memang kegilaan para wanita sekarang
pulak tu semua nak nampak cantik dan berseri kan...

Memang Azue x menang tangan nak cukupkan stok2 Inner Magic nie...
Alhamdulillah memang respond pun cukup menggembirakan...

Ramai jugak x tahu apa itu Inner Magic...pakai kat mana...baju ker apa...
meh ler kiter ceciter skett...

Inner Magic nie Scarf pakai dengan Shawl...pakai dengan Tudung...
memang selesa...untuk bagi muker nampak tirus...x perlu pegi
slimming2 centre jerk...bleh nmpak tirus jerk muker...

Antara warna2 pilihan yg sgt cantik... depends pada stok yerk

Promotion!!! utk Inner Magic Original ...

5pcs >>>> hanya RM50.00 sahaja...
10pcs >>> hanya RM85.00 - 

harga termasuk postage yerkk...cepat2 pm azue
WHATSAPP - 012-3134100





NEW!!!. LATEST!!!
INNER MAGIC STRIPEY - 
Memang Cunnn Sangat. Material MILK SILK (Soft as SILK, Strong as COTTON)
Terdapat 10 design GOJES untuk di pilih.

Cantik tak,cantik tak?
Susah nak pilih colour?
Pilih semua abis cerita.

RM12.00 p/pcs only 



KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN  INNER NECK MAGIC :♥ 

Tepi bahagian muka yang panjang, dapat menutup bentuk wajah yang terdedah.♥ 
Tidak melekap di dahi, sedikit terbentuk tanpa pengeras.
Membuatkan wajah yang bulat kelihatan bujur.

♥ Menutup bahagian dagu supaya wajah kelihatan lebih kecil dan dapat menutup 'double chin'. ♥
Kecil di bahagian leher untuk keselesaan bila anda memakai baju berkolar
.♥ Fabrik 'cotton lycra' yang selesa, mudah dicuci.






STOK ADALAH TERHAD

PRICE := 3PCS = RM50.00 ONLY
( INCLUDES POSTAGE )

Sila dptkan yg original anda pasti puas hati...
wajah menjadi cantik berseri...jangan membazirkan duit anda
membeli barangan yg pastinya tiada kualiti...

so kepada yg nak menghubungi azue

PM atau Whats App  Azue terus yerr.. 012 -3134100

ADD AZUE KAT SINI >>>FB AZUERIENA


1 comment:

  1. utk budak ada tak?tdg syria?

    follow sini...
    jemput singgah blog sy - http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete

Touch N Go