iklan2

Thursday, September 26, 2013

AZUE'S SHAWL COLLECTION... LATEST DESIGN... DWI CORAK & INNER MAGIC

RM16.00 Sahaja

Kalau berkenan kat Shawl yg Azue pakai nie..
add jerk Azue kat sini >>> Facebook Azue
klik jugak kat Album nie yerkk


Stok sgt terhad. 1 design 1 pcs...

SHAWL YG PRAKTIKAL. 
kali ini dengan warna2 yang terang :)

Sehelai Shawl TAPI boleh pakai dua2 belah. 
ada corak yang berlainan disetiap belah shawl.
shawl ni lebar sikit dr biasa.
mudah bentuk dan x payah iron bak kata customer :)

SAIZ: approx. pjg 1.5m x lebar 0.6m
Harga RM16.00pcs postage RM6.00 s/m

Banyak lagi shawl yg ader...murah2 jerk...
Inner Magic pun ader ... Inner Neck Magic pun ader...
boleh juga like kat sini >>>> FB Sweetbabylurve






ALBUM >>> KLIKK KAT SINI >>>  INNER MAGIC 


~ Pola inner magic bahagian tepi ~
* Tak perlu lagi tetas anak tudung anda untuk dapatkan muncung.
*mudah dibentuk dan tidak lekap di dahi
* khas untuk keselesaan bagi kaum wanita khususnya yang suka menggayakan shawl & syria
* inner ini mempunyai getah penyokong di tengkok untuk keselesaan para pemakai
* Jenis kain yang sangat sejuk
 

RM10.00 p/piece - postage RM6.00 Semenanjung M'sia
PM atau Wassap jerk Azue terus yerr..
Pilihan Warna Depends pada stok yerk...
PM / watsapp 012 - 3134100  kalau nak beli borong amatlah dialu2kan...
 
Antara pilihan warna yg ader


Ready Stock Now!!!

No. 1 - Merah Bata , no. 2 - Peach
3 - Coral Pink , no. 4 - Dark Brown 
5 - Mint green , no. 6 - Soft Blue 
7 - Electric Blue , no. 8 - Dark Blue 
9 - Lite Grey , no. 10 - Fushia Pink 
11 - Pastel Pink , no. 12 - Baby Pink


 jangan luper  >> add jerk Azue kat sini >>> Facebook Azue


JJCM - DOME CAFE - ALAMANDA - PUTRAJAYA

Salam sumer....sihat ker...semoga uolls sumer sihat ler yer..
adoiii sekarang nie nak up 1 entry...sgt ler berjanggut...dan bercinta..
gambo banyak sgt..tunggu masa nak story mory jerk...

Kali nie nak bawak uolls lepak2 kat DOME CAFE...
haritu kitorg jenjalan kat Alamanda...
so teringin nak layan coffee kat sini...

Dome Cafe nie kat luar Pusat Bowling tu tau...
Mcm2 Cafe ader kat situ....






Lepak kat luar nie...sambil2 layan air pancut kann...


kalau nak econ dok dalam ler...yerr



ok jom kiter pesan coffee....




Kali nie azue order Cappucino...sekali dtg...wow...
tinggi bebenor buih dier...memang sedap arrr kannn...
sesekali layan







Kitorg pilih Fish N Chip ... 

Pastu Kitorg pilih Catch of The Day







Terlalu Creamy sebab makan dengan nasi..
tapi oklah jugak...sebab lapor kann..
Fries x abes makan pun...


Antara menu2 yg ader..





Dari segi keseluruhan oklah...mkn kat sini...
tapi biasalah kan..mcm pricey skett...
sesekali nak lepak sini apa salahnya kann...

So kalau nak tengok website dier klikk jerk kat sini >>> Dome Cafe


Kalau berkenan kat Shawl yg Azue pakai nie..
add jerk Azue kat sini >>> Facebook Azue
klik jgak kat Album nie yerkk


Banyak lagi shawl yg ader...murah2 jerk...
Inner Magic pun ader ... Inner Neck Magic pun ader...
boleh juga like kat sini >>>> FB Sweetbabylurve

Thursday, September 12, 2013

JJCM - GARDEN LIFESTYLE CAFE - ALAMANDA - PUTRAJAYA

yuhuuu salam sumer...sihat ker tu...
semoga semua sihat yerkkk...adik2 yg sedang ambil exam UPSR
tu...semoga di permudahlan segalanya...kompom mak ngan abah yg
risau nie kann...baca soalan dengan teliti tau...
doalah banyak2 pada ALLAH semoga dpt tenangkan hati
dan dapat jawab semua soalan dengan baik yerkk...
Lepas abes arinie..ajak family gie JJCM kannn...hehehe

Nie kali ketiga kitorg makan kat sini...
kalau nak tgk entry yg lain2 klik kat sini >>> THE GARDEN LIFESTYLE CAFE



Nie gambar Menu Lama yerkkk


Mcm biasalah ptg balik2 kojer..kitorang selalu date berdua...
ambil masa bersantai2 bersama2 kann...suasana kat sini pulak
romantik sangat...penuh dengan bunger2 gitu...


Azue pilih carrot juice...cantik plak jug comeii nie...


Nampak kaler menarik kann...rasa semata2 carrot tau...
x letak gula or susu pun...sesuai sgtlah tema kitorg
arinie Healthy Diet hahaha...


Cik Abe kiter x nak makan Ayam... dah jemu katanya..
so Daging memang dier dlm pantang sekarang...
so yg sesuai adalah ikan...So dia pilih Salmon Crabby Patty Burger..




Patty Ikan Salmon nie diorg campur dengan black pepper &
di Grill yerkk...kalau suker masam2 tu boleh ler pilih hidangan nie.. 



Azue memang suker Club Sandwich nie...kompom2 akan pilih yg
nie jugak..walau pun sandwich tapi ader Telur..Cheese..Chicken Slice..
Salad2 tu sumer...Siap serve dengan Fries lagi...
sangat mengenyangkan..i tell u..


Close up skettt nampak berlayer2 Sandwich nie kann





Seronok makan2...lepak2...santai2...kat sini..
harga pun reasonable jugak ler...
ader banyak branch jugak...tapi kitorg selalu lepak kat Alamanda
jerkkk...

Website  klik kat sini >>> The Garden Cafe 
kalau nak tengok Menu2 dier kat bawah nie yerkk..









oklah sekian ajerk JJCM kali nie...sampai jumper lagi kiter
stayy tune....


Touch N Go