iklan2

Wednesday, November 27, 2013

IINER MAGIC - BORONG - RETAIL - BELI YG ORIGINAL

Salam semuanya... wahhh sekarang Azue x sempat nak makan...
Apatah lagi nak JJCM...memang x sempat...
Lepas nie kena tukar tajuk blog ler nampaknya...
JALAN-JALAN CARIK SHAWL...

Alangkah indahnya kalau cukup masa...nie smeua buat Azue
terkejar sana..terkejar sini...

Inner Magic nie memang kegilaan para wanita sekarang
pulak tu semua nak nampak cantik dan berseri kan...

Memang Azue x menang tangan nak cukupkan stok2 Inner Magic nie...
Alhamdulillah memang respond pun cukup menggembirakan...

Ramai jugak x tahu apa itu Inner Magic...pakai kat mana...baju ker apa...
meh ler kiter ceciter skett...

Inner Magic nie Scarf pakai dengan Shawl...pakai dengan Tudung...
memang selesa...untuk bagi muker nampak tirus...x perlu pegi
slimming2 centre jerk...bleh nmpak tirus jerk muker...

x caya jap lagi azue tunjukkan yerkk...












Yang nie warna2 yg ader dalam simpanan Azue....cukup mencabar biler nak mendapatkan
warna sebegini banyak...dan jugak bukan sikit2 punya modal nak dptkan
pilihan warna yg sebegini banyak


Paling sedih ler....biler sesuatu benda yg mendapat sambutan hangat...
pasti ada org lain yg menciplak dan meniru untuk mengaut keuntungan...

Ramai yg WhatsApp azue nak tahu harga borong...
tapi biler azue bagitau harga..diorg senyap jerkk...

Sebab diorg boleh dapat harga kat luar dari harga yg Azue tawarkan...
memang Azue akui diorg boleh dpt harga borong serendah RM4.00
RM70.00 sekodi...(rm3.50/pcs)

Tapi tolonglah...kalau uolls dapat harga mcm tu....jgn membuang duit anda yerkk...
itu semua bohong...bisnes anda akan lingkup...sebab pasti customer
anda menyesal....X MAGIC PUNN...

nie rivew dari Customer Azue Sendiri....yg sangat2 berpuas hati...
Alhamdulillah..sekarang diorg dah jadi Agent Azue...



.




Alhamdulillah Azue pun seronok biler ramai yg suker...
Cumer berharap...jgnlah menjadi peniaga yg tamak..hanya ingin
mengaut keuntungan sahaja...

Pikir2kanlah yerk....dapatkan original anda pasti puas hati...
wajah menjadi cantik berseri...jangan membazirkan duit anda
membeli barangan yg pastinya tiada kualiti...













Ini Sebahgian ler wajah2 My Lovely Customer....
Seronok Azue tengok semua makin berseri2 & nampak muder belia...

so kepada yg nak menghubungi azue



PM atau WhatsApp  Azue terus yerr.. 012 -3134 100
PM atau WhatsApp  Azue terus yerr.. 012 -3134 100
PM atau WhatsApp  Azue terus yerr.. 012 -3134 100

Pilihan Warna Depends pada stok yerk...

JOMMM BORONG INNER MAGIC....MEMANG TERHANGAT 
DI PASARAN...CONTACT AZUE 012-3134100
ADD AZUE KAT SINI >>>FB AZUERIENA



No comments:

Post a Comment

Touch N Go