iklan2

Thursday, September 26, 2013

JJCM - DOME CAFE - ALAMANDA - PUTRAJAYA

Salam sumer....sihat ker...semoga uolls sumer sihat ler yer..
adoiii sekarang nie nak up 1 entry...sgt ler berjanggut...dan bercinta..
gambo banyak sgt..tunggu masa nak story mory jerk...

Kali nie nak bawak uolls lepak2 kat DOME CAFE...
haritu kitorg jenjalan kat Alamanda...
so teringin nak layan coffee kat sini...

Dome Cafe nie kat luar Pusat Bowling tu tau...
Mcm2 Cafe ader kat situ....






Lepak kat luar nie...sambil2 layan air pancut kann...


kalau nak econ dok dalam ler...yerr



ok jom kiter pesan coffee....




Kali nie azue order Cappucino...sekali dtg...wow...
tinggi bebenor buih dier...memang sedap arrr kannn...
sesekali layan







Kitorg pilih Fish N Chip ... 

Pastu Kitorg pilih Catch of The Day







Terlalu Creamy sebab makan dengan nasi..
tapi oklah jugak...sebab lapor kann..
Fries x abes makan pun...


Antara menu2 yg ader..





Dari segi keseluruhan oklah...mkn kat sini...
tapi biasalah kan..mcm pricey skett...
sesekali nak lepak sini apa salahnya kann...

So kalau nak tengok website dier klikk jerk kat sini >>> Dome Cafe


Kalau berkenan kat Shawl yg Azue pakai nie..
add jerk Azue kat sini >>> Facebook Azue
klik jgak kat Album nie yerkk


Banyak lagi shawl yg ader...murah2 jerk...
Inner Magic pun ader ... Inner Neck Magic pun ader...
boleh juga like kat sini >>>> FB Sweetbabylurve

1 comment:

  1. DOME nie biasa nampak tapi masih tak singgah lagi .... sebab tak tahu ape menu yang best

    ReplyDelete

Touch N Go