iklan2

Thursday, July 4, 2013

JJCM - THE MANHATTAN FISH MARKET- ALAMANDA - PUTRAJAYA

Salam sumer...bersua lagi kiter di ruangan JJCM Azue nie..
lama x up cerita...minggu depan dah nak puasa nie..
so mesti ramai yg x sabar nak sambut bulan Ramadhan nie kan..

Pejam celik jerk masa berlalu kan...
dah masuk bulan Julai...pas puasa kiter raya pulak..

Hmmm jom ler kiter makan dulu...x sempat nak stori
panjang2 haaaa...

Azue kalau nak mkn Fish & Chip
mesti azue akan ke The Manhattan FISH MARKET nie...
kenalah dengan citarasa Azue...

Jomm kita intai2 apa menu yg ader kat sini...
Semestinya Salad dier yg sgt fresh...





Jomm kiter makan bersama Garlic Herb Mussels
memang sedap wokehhh...azue suker sgt sos
dier mmg creamy sgt2...



makan pulak dengan roti perancis nie...haa memang superb lah kann



nengok si kenit nie makan...memang peberet dier lah
makan kat sini...untung nko nak...kecik2 pun dah bleh mkn sedap2..
maklong nko dulu makan bubur tepung beras jerk...huhuhu



Bersemangat dier makan..dengan tomato tu dier belasah..
hahaha..bagus2 untuk kesihatan dalaman


Kitorg aritu amek set Grill Platter utk 4org..
memang makan 7-8 org ler..
almaklum ler...4 dewasa + 4 kanak2 kann...





Memang terbaeklah makan kat sini...tapi antara grill
dengan set yg lagi satu tu...azue prefer yg lagi satu ler..
sebab sotong nie kalau grill dier liat2 skett kan...



Berebut2 budak2 nie makan kat sini...haaa...
seb baik ader voucher Groupon haaa...
boleh ler makan kat sini selalu...kann...


Punyalah banyak...x abess pun kitorg makan...
almaklum ler..selera besor...perut kecit...
tapau ler lebey2 tu bawak balik...huhuuhu


Macam biasa tuan punya Blog selalu keluor time last2 jerk..hehehe...
itupun amek waktu nak keluar rumah..hehehehe

Ehhh japp...ader berita baik buat kengkawan
yg nak jugak makan kat sini...
xyah voucher2 pun kompom uolls mampu punya...
x caya ker...
jommm tengokk kat bawah nie haaa....betul x tipu...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Haaa.....jeng..jeng..jeng....

v
v
v
v
v
v

Tinggal 2 hari saja lagikk
hanya RM6.99 jerk ok...
memang sgt murah beb....
boleh take away pun....

Jomm petang nie kiter serbu The Manhattan Fish market...
kiter tapau bawak balik rumah...yeaaaaa



Sampai esok jerk tau promotion nie....jangan luper ehhhh


Hmm petang nie nak singgah alamanda ler nak mkn fish & chip pulak raasanya....
hehehehe...jomm saper nak join jomm...

daaa...kiter jumper lagi nanti yerkkk....

1 comment:

  1. lieya pun ade bace pasal promo tu kak...cume tak berkesempatan jek nak pegi hah....

    aduhh kalo tgk entry jjcm akak mmg tak sah tak rase mcm nak pi mkn jugak tau....mmg tergoda...pandai akak buat org terliur heheeheh

    salam ramadhan buat kak azue sekeluarga...semoga ramadhan kalini memberi keberkatan kepada kite dan kite mendapat rahmat dari NYA...in sha Allah.....

    ReplyDelete

Touch N Go