iklan2

Tuesday, July 30, 2013

JJCM - BUBBA GUMP - SUNWAY PYRAMID - BUKA PUASA SET

Yuhuuu sumerr....pejam celik ...pejam celik..bahang nak beraya
makin terasa...so mana2 yg nak sopink2 bleh ler sopink2 lagi minggu nie yerkk..
Azue tahun nie dah sopink awal2 sebelum poser
so xder lah sibuk2 nak sopink2 lagi...

So paling best Rabu nie azue last kojer...
so nak balik kampung awal sket ler..malas nak mengharungi jammed tu...
So boleh ler bersenang lenang skett kan...harap2 ler..
jgn ler ramai jugak balik hari khamis nie...

Korang balik ler Jumaat ker...Sabtu ker..blehh...
hahaha..suker2 jerk kan...x kasi org lain balik..
gurau jerk ler...

okaylah sambung lagi Entry Buka Poser...lagikk..hehheehe
kali nie kita buka poser di Bubba Gump Shrimp & Co
di Sunway Pyramid

Dengar khabar tahun2 lepas diorg buat style Buffet...
tapi tahun nie diorg buat set Menu jerk...
tapi kitorg order ala carte jerkk






Kitorg suker dok dlm Rest. Bubba Gump nie..suasana best jerk..
mcm kat obersea rasanya...hehehe










Kitorg Order Captain's Fish & Chips nie..yg nie
set kira besar jugak ler..sebab nak share kan...
sekali dtg..besar giler...hahahaha...
Patutnya amek standard size  jerkk dah cukup dahh...


Tujuan dtg sini sebab nak makan desert nie...Chocolate Chip Cookies Sundae...
punyalah sedap...sebab cookies tu panas..baru masak..
atas dier letak plak ice cream...memang WOW sgt ler



Memang puas sgt makan sebab dier punya cookies tu besor giler...
Ice Cream Vanilla tu pun ader 2-3 Scoop dier letak
dan kesudahannya...Azue x abes pun makan...sayang kann....
tapi bleh jerk tapau...abesskan eskrem kat atas tu dulu...hehhehe



Selamat berbuka uolls....

Sebelum nie Azue pernah buat Entry jugak tentang Bubba Gump nie...
nanti boleh refer kat  >>>>> SINI<<<<<<   yerkk


1 comment:

  1. Salam... gumbiranya dapa makan yang sedap2... kalu nak rasa homemade yg sedap boleh la tempah di nazacakes.blogspot.com :-)

    ReplyDelete

Touch N Go