iklan2

Wednesday, June 19, 2013

JJCM - SECRET RESEPI PROMOTION LUNCH SET - IOI MALL - PUCHONG

Salam uolls... sihat ker semua...
semoga hari nie semuanya sihat walafiat yerk...
skrg dah bukak sekolah balik kan...so masing2 bz
dengan tugas harian....

X lama lagi kita nak puasa dah...so mana2 yg belum shopping
sibuk bershopping sakan yerk....azue pun alhamdulillah
dah start beli barang anak2 sket2...

Azue x suker nak shopping bulan puasa...
nak2 kiter sumer penat kannn...berebut2 time nak bukak puasa
memang x sanggup...

Lepas buka puasa pulak...masing2 sibuk ke masjid kan...
so biler jerk ada masa lagi...
Hmmm so beli lah sikit2 dari sekarang yerkk...

Haritu kitorg siap amek cuti lagi...sebab wekend skrg pun
ramai org jugak...parking pun sentiasa full jerk..
huhuhu....

Jomm kiter intai2 promosi Lunch time
di Secret Resepi....masa nie kitorg satu hari suntuk
kat IOI Mall nie...

Time sale utk members day memang murah sgt2...
Azue dok borong banyak giler comforter kat sini....
saper nak kasik kalau size King tu RM80.00 jerkk
satu set kann....hehehe...




Penat2 sopink...kitorg mkn kat sinilah...sebab org x ramai..
selesa jerk mkn2 kat sini..hehehe...
Set dier rm17.00 skali ngan air yerkk....murah ler kann...
tapi dari pukul 12-3pm jerk









Adik Azue amek Grilled  Mushroom Chicken sedapp jugak yg nie..





Azue pulak amek Prawn Macaroni with Cheese no black pepper & no Mushroom
memang peberet azue ler kalau mkn kat sini...
So cheewyy & Creamy...nyumm..nyummm


Lepas jerk makan2...org dah ramai...seb baek kitorg awal
time org lunch kan ...so kitorg sambung balik ler...
sopink2....seronott giler sopink time niehh...
sebab x kejar masa..budak2 pun skul kann...



Lepas tu sblm balik kitorg sambung balik menngopi kat sini..
sebab masih ader lagi promosi free coffee or tea kann...


Indulgence cake nie memang 1st choice ler buat adik Azue nie...
memang dier suker sgt kek nie...





Cake nie namanya choc cheese berries haaa...
tapi azue suker yg nie...masam...manis...pahit2 skett hujung dier..
tapi kannn...coffee dier skrg nie cawan dier cinonet jerkkk...
dulu besor...huhuhu..adoiiyaiii



Oppsss sebelum terluper... tinggal 2 hari lagi utk kita nikmati
Bonanza RM3 nie..tahun nie dah naik harga yerkk
bukan lagi Bonanza RM2...
tapi bolehlah kann...dari rm6 tu hehehee....
jomm kiterrr....





.




Skrg nie azue suker plak pakai shawl nie...nampak mcm muder belia jerk...hahhaa
perasan lebey...tp memang azue dah jatuh cinta lah dgn shawl nie...
haruslah posing lebey skett yerkk...hehehe..

oklahh jumper lagi nanti tauuu...daaa sumerrr

No comments:

Post a Comment

Touch N Go