iklan2

Wednesday, April 24, 2013

JJCM - ANA IKAN BAKAR PETAI - SATAY UK ( URAT KETING ) - BANGI

Yuuhuuuu...selamat datang ke Blog JJCM Azue D'Series...
pastikan anda dalam keadaan kenyang ketika ini...
kerana takut anda akan di kaburi oleh gambo2 makanan
yg beraksi dlm kedaan ghairah & seksi...

Ini adalah amaran dari pihak tuan punya blog..
sebab kdg2 dier sendiri pun x dpt menahan diri ketika laporr...
kerana dier sendiri tersiksa dgn gambo2 di uploadkan untuk 
setiap entry2nya...hahahhaha....

Sebab tu ler skrg nie jarang bebenor tuan punya blog nak bwk 
kamera gajah keluor...penyudahnya pakai henpon jerk ler yerkkk
so gmbar x berapa nak seksi sgt ler..hahahhaa...

Kali nie Azue nak bawak ke Bangi lagi...makan di Ana Ikan Bakar Petai..
kalau korg nak tahu...jgn lah korg dtg time wekend waktu puncak...
kalau nak mkn dengan selesa sila dtg awal..dlm pukul 5 - 6 ptg mcm tu...

Dah banyak kali jugak kitorg dtg waktu siang..kdg2 lepas Asar kitorg dah sampai..
sebab memang agar sukar nak mkn sini ketika waktu mlm...
memang pack giler...tapi kalau weekdays ok kott.....

Jomm ler kiter nengok Azue mkn mender kat sini..


piccas:- credit to adeezroon.blogspot.com



Semestinya Butter Prawn Milk menjadi pilihan utama...lemak2 gitu...i likeee


Sotong Celup Tepung yummehh...garing..terbaekkk...


Lala Masak Cili...sedapp yawww....


Ikan Siakap aritu xder..Ikan Merah jerk Ader...
Kitorg Bakar Petai...sedappp yawwww


Close up sketttt..cekcii kann ikan tuu...hehehee...





Ehemmm...ehemm..jemput tengokk yerkkkk


okalahh kat sini lokasi kedai nie...senang sgt..bertentangan dgn Balai Bomba

--------------------------

So di sebabkan kitorg nie makan nasi awal sgt..kompom ler mlm nie kebulur balik kann...
so kitorg pun zasss ke Seksyen 7 Bangi...nak pegi tapau jerk lerr...
nak makan mana nak sumbat dahhh....

Kitorang paling suker makan satay...mcm2 satay jugak kitorg dah try...
so kali nie nak bawak uolls makan SATAY UK ...haaa jauh nak pegi UK kann...
Sebenornya UK tu maksud dier Urat Keting...

Tapi Satay dier mcm biasa lah ader satay ayam & satay daging...
Urat Keting tu...diorg buat sup jerk ler...tp kitorg x beli sup
Kitorg nak tapau satay...hehehhe



Maser nie memang awal lagi..so x ramai lagi yg makan2 kat sini...



Nampak x diorg dah start bakar2 tuu....memang sedap..satay dier manis jerk..
rempah2 satay nie pun sedap...makan pulak panas2..
perghh...meleleh ayaq liuq weiiii



kenapa satay UK nie sangatlah sedap dari Satay Tuutttt...sebab diorg x frozenkan satay nie..
diorg just perap jerk..so satay nie biler bakar..tekstur dier sgt lembut dan moistkann..
xderlah keras kematu..liat..tawar hebeh jerk raser


Oklah yg nie dah siap bakar...kitorg punyalah tuu...hehehehe





Sempatler mengeteh kat sini sambil tunggu order kitorg...
kat sini selain dari Satay UK...Sup UK .. ader jugak Nasi2 Goreng mcm tuu...

Kalau nak tengok Entry lebih menarik...bleh refer kat blog otai makan2 nie...
Checkittouttt yo >>>>>  Bro. Hazman Fadzil


Kat sini kalau nak carik lokasi kedai diorg....dekat jerk ...
Carik Seksyen 7 tu jumperlahh...

Oklahh sumer...Azue nak pi carik mkn pulak haa...laporr...huhuhuu....
daaa sumerr..mmmuahhhh2 


2 comments:

  1. Aslmkum Azue
    bestnya JJCM....mmg makanan Msia no1 byk yg sedap2.
    semua menu Azue order sedap2...esp ikan bakar dg petai itu...berseleta kalau mkn ni.

    ReplyDelete
  2. lapar tgk ikan..

    tapikan secara peribadi..
    mula2 satay uk buka dulu..sataynya mmg sedap,,tp lor ni kty rasa..dah x sedap sgt.

    kalau nasi goreng kt uk pun kurang bagi kty..

    kty suka makan nasi gorng ke ..kat anugerah sek 8..

    situ pun ada satay..

    lor ni satay tut..dah okeh gak lah rasanya ..cuma staff nya je kdg kerek.

    ReplyDelete

Touch N Go