Click On Me

Monday, March 4, 2013

JJCM - BORONG PINGGAN MANGKUK DI IDAMAN SURI - LANGKAWI

Salam uolls..sihat ker tu...
hmm x lama lagi cuti skul kan...
mesti ramai yg nak ke Langkawi nie kan...

Jomm kiter sambung citer sopink2
pinggan mangkuk seperti yg Azue janjikan di Entry
Sebelum nie...

Azue pi Langkawi nie dgn adik beradik jerk...
diorg memang tiap tahun pegi Langkawi...
tahu sangat ler selok belok kat sini....

So Azue ngekor jerk ler...kemana di bawa...kann...
tapi cuaca kitorg pegi ari tu...memang panas terik
sgt panas...sampai sakit kepala di buatnyer...

Azue dah ler batuk2...x selesa sgt...huhuhu...
Adik lelaki pulak demam...so penpaham ler
kalau bwk org x sihat nie kan...

Kureengg umpphh skett ler....kann...
sebab x berapa nak enjoy kata org....
haruss di repeat sekali lagi ler tu...

Oklah...kiter sambung sopink pinggan mangkuk
murah2 kat ldaman Suri nie...memang terbaekk ler...
latest design plak tu...sumer lawo2

Raser nak beli sumer jerk...huhuhuhu...
jomm kiter tour kat dlm Idaman Suri nie..


kat sini pun ader jual cokelat...so kitorg borong lagi kat sini..


nampak comeyy jerk vantage design nie...sayang x beli
sebab malas nak bawak berat2...huhuhu


Dah ler harga sumer murah2... cute2...comey2... 
 




Azue beli jugak ler set Pinggan Melamine yg kaler
Hitam nie...murah giler uolls...kat umah Azue kan ramai
budak2 kenit2 nie....so nak pakai basahan
x boleh ler pakai yg kaca2 nie kannn



Lawo kan set nie...sangat2 berkenan...tapi takut jugak nak bawak..
kalau pecah mau nangess wooo



yg nie pun Azue sgt berkenan....tapi x beli jugak..
sebab adik azue ckp payah nak bancuh air...
lubangnyer kecik sgt...pulak dahhh...




set Dulang nie pun cantik....yg cantik2 sumer kitorg x beli...
uwaaaaa....rugiiis2 




Adik ipar Azue dah dengan bakulnya yg ke 3 tuu...
perghh borong sakan dier



lautan pinggan mangkuk kat sini memang best arrr...
betul ler ckp UAI tuu...org pompuan nie...mmg suker bebenor
dengan pinggan mangkuk nie...hahaha


Ini budak mau cokelat lagikk...dier mana reti ngan pinggan mangkuk nie kann...
hehehhehe


banyak jugak cokelat2 kat sini...





Hmm repeat beli Loaker ler kat sini...aper lagi....
pantang jumper cokelat jerk ibu & anak nie...

kata org time kitorg pegi tu harga murah skett yerkkk...
x tahu ler kot2 sama ker apa...memang kitorg x puas ler
sopink2 kat sini...sebab memikirkan x larat nak mengangkat jerk...

lenkali kena pegi ramai2 skettt...bodyguard...bleh mintak tlg angkatkan
pinggan mangkuk kitorg...hehehehe...

Sekian sudaa bab sopink2...nnti kitorg citer kat tempat lain
yg menarik yg korg bleh pegi ehhhh...

daa summerrrr....

4 comments:

dilabangiWORLD said...

Naik giller aku nengok coklat2 ni azue
dah bertahun tak gi LANGKAWI
best aaaa

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bestnyer bestnyer bestnyerrrrrr... kalau pegi sini wajib bwk duit lebih sikit kalau tak melopong jelaaa... hehe...

Juadah said...

Kalau family2 sya nak gi Langkawi, sya rekemen kedai hj Ismail. Milik org muslim kita. tak lama lagi Hj Ismail akan buka Mall yg lebih besar di pekan Kuah juga. Apa2 pun soping pinggan mmng best di Langkawi

Juju-E shop / Mr. Teddy Bear Collection said...

Nak tny..ada simpan No. telefon kedai idaman suri ni tk?