iklan2

Wednesday, February 27, 2013

JJCM - KAFE IPOH STATION - PUCHONG

 Salam uolls...ya Allah virus sedang melanda...kena retype
balikk...Uwaaaa......hikang abes segala Ceretan ku Tadiii...
Tinggal Gambor Jerk Terkontang Kanting...Adusss...

Okaylah...ini sumer dugaan yerkkk...hadapi dengan tenang...
Hmmm sebenornya Azue nak story mory ngan kengkawan
Tempat Selalu Azue Lepaking time balik kojer...

Ada Satu Cafe nie...memang santai ler...
Biler anda melangkah masuk ke Cafe nie..
Anda akan di perdengarkan alunan lagu melayu
Klasik yg merdu dan mendayu2...

Suasana seperti anda melangkah ke zaman
Datok Nenek Kita Dolu2...Lagu2 Tan Sri P.Ramlee
dan juga Pn.Sri Saloma...berkumandang....
Terasa damai sekali..mendengar lagu2 sebegini..

Pelbagai hiasan dari Barangan Antik2..
Macam2 Ada....Pinggan Mangkuk yg 
di Gunakan Juga begitu Klasik & Antik....

Kedai Yg Azue Maksudkan ialah 
Kafe Ipoh Station...jommm nengokkk 
apa yg specialnya Kafe nie...



credit to ipohstation.blogspot.com




Macam2 Menu di sediakan...harga jangan risau...sangat berpatutan...
sgt berbeza dgn kedai2 kopitiam yg lain...






Beginilah suasana dalaman Kafe Ipoh Station Ini...
Pelbagai Pinggan Mangkuk yg di pamerkan di dlm Gobok ini...



Air Bandung Soda menjadi pilihan Azue...


Air Longan pula pilihan Suamiku...



Petang2 x makan roti bakar x sah rasanya....
Roti Bakar nie mmg sedap...suker2...



Nasi Goreng Ipoh Station...sedap jugaaaa....waaalaawehhh
Jemput makan yerkkkk....


Alamakk habess sudaaa...hehehehe....



Yg Nie Menu Nasi Goreng Ikan Rebus.....
Nasi Gorengnya lain skett...ader campuran halia dlm nie...

Ikan Rebus tu terasa masin sebab di rebus dahulu
dan kemudiannya di goreng garing....tapi memang
menjadi pilihan kami...yummyyy



Cucur Udang ini pula...memang Hot Item lahh kat sini...
Hanya ader di waktu minum petang sahaja....
Selalu cepat abesss kalau lambat2 dtg...huhuhu...
Owhh Cucur Udang nie dtg sekali dgn sos cili yg di masak sendiri....





Satu lagi Menu yg selalu menjadi pilihan Azue
ialah Mee Goreng dan Kuehtiaw Gorengnya..
memang sedap...x bleh tahan lerrr.....




X luper juga juga di sini ader menyediakan menu Lempang Kelapa
dan Juga Lempeng Pisang...Susah nak dpt di tempat lain...
Memang sedap....lazat dan berkrim...di sukai ramai...hehehehe...




Oklah...kalau anda berhajat nak JJCM kat sini..bleh lihat peta di atas..
agak2 x jumper tu bleh ler calling2 Azue kann...kot2 nak
ajak makan sekali....Azue ok jerkkk...hehehhe...

Dan anda jugak boleh melayari Sendiri di SINI >>> KAfe IPOH STATION

Sebelum Azue  mengundurkan diri...Azue nak share Video Klip nie
khas buat semua....muuuuahhhhhhssss...layanzzzzz


* entry nie ulang tayang semula yer..gara2 gambor yg lama dah hilang tiber2*

5 comments:

  1. wah gelas dia menarik lah azue .. mcm jug kan ..:))
    ermm mee grg yg x menahan tekak aku nie huuhu

    ReplyDelete
  2. sedapnya apasal terasa lapar le pula

    ReplyDelete
  3. I want the nasi goreng, look spicy, the time of food I love.

    ReplyDelete
  4. owner restoran neh pengumpul barang2 lama.
    haritu ada bukak blog dia.
    =)

    ReplyDelete
  5. Sedap Tapi servis lambat sgt.... Dah la lambat .org yg kemudian di dahulukan.....bila tanya , bebudak tu x layan sgt n owner pun sombong semacam......bad xperience,sakit ati n terus tak pergi dah

    ReplyDelete

Touch N Go