Click On Me

Thursday, January 17, 2013

JJCM - SHUSHI KING - NILAI BRANCH -

Salam uolls.. dah makan lommm....tu...
tengah hari nie mesti ader yg dah boring x tahu makan kat 
maner dah kan...azue sejak dok balik ke P.Jaya nie...
x tahu nak makan kat maner...

Nak keluar makan kat luar susah...sebab jauh2 kan..
teringat dok kat Nilai dulu....nak makan senang jerk...
tu pasal bam2 kott dok Nilai dulu...
Makan macam2...hehehe...

Skrg nie Nilai dah ader mcm2 Rest.Especially
kat Bandar Baru Nilai tu haa..
Azue paling suker makan Shushi King kat sana...
Biler teringat tu...sanggup jerk pegi Nilai..
Semata2 nak layan Shushi King...

Bukan kat sini xder...tapi kat Nilai tu
raser sgt fresh ler...alaaa dekat ngan GIANT tu haaa...

Jomm kiter Intai2 Shushi plakk hari nie ehhh...


yang nie Udang Tempura...Azue lagi suker kalau
yg ader mayonis tuu...Udang dier sedap..
besor2 garing..yummehh2


Yang nie Isi Tuna...sedap jugak....kalau suker tuna ler...
hehehehe 


yang nie Isi ayam yg telah di goreng....masa dier served
panas2 tu layann jerkkk kitorg makan...hehehe


Yang nie satu2nya adik lelaki Azue....dier pun suker layan 
Shushi kat sini...


Makan ler sikit sorg...Shushi nie cepat kenyang...
sebab nasik dier mcm pulut..


yg nie isi ketam..ngan timun..telur ikan......
Yang nie kalau suker telur tu...raser masin2 skett..
azue x suker sgt...


Jemput makan yerkkk....haaa kalau uolls pegi
dari pukul 3pm - 6pm..ader discount lagii..
20% haaa...so murah ler sikittt




haaa dah kenyang memasing makan haaa... 


Ini budak kalau makan kat Shushi King nie..
dier dok mkn sosej nie jerk...
Sedapp..azue pun suker..hehehe...

So kepada uolls yg x pernah makan Shushi..
jgn malu2 tanya kat waiter tu...
agak2...tekak melayu nie yg mana
bleh telan yerk..hehehe...

Tapi yg Azue amek tu...sumer uolls bleh try
kott...sebab raser dier sedap jerk...
kalau yg salmon mentah tu...
Azue sendiri pun belum bleh nak telan..
bukan x cuber...dah banyak kali try..
X leh jugak masuk...

Wasabi dier pun Azue x bleh masuk..
Pedas sgt.pastu ader bau gas dier tu kuat sgt...
so x lalu jugak nak masuk mulut...
huhuhuhu...

Sorrylah..nie piccas lamer rupernya...
tu pasal kaler agak kuning2 skett...
gambo pun kureng skett...

Nanti kiter citer makan kat tempat lain plak ehhh...
Daa sumer....bubbyeee

3 comments:

CikLily Putih said...

sushi memang sedap.. anyway salmon raw tu tak de la teruk sangat rasanya.. sedap ape...

hazman aka species1980 said...

masih cuba blaja makan sushi...dan kalau tak giant nilai tu boleh kat sume kedai makan dah terjah...kecuali sushi nie...tapi skang dah ada nandos gak...

Mamasya said...

Aslmkum Azue
congrat menang contest father's day. best tengok jjcm Azue...dok jauh ni jamu mata...kena balik Msia baru rasa. rest sushi ada juga kat Cairo tp belum pernah masuk.