Click On Me

Friday, January 18, 2013

JJCM - AYAM PENYET - JB - REST. ENDANG -

Salam uolls.....dah makan lomm...mkn aper ekkk...
Hari Jumaat nie mesti uolls makan best2 kann...
kalau rajin makan kat luar tu...syokk arr...
Lunch time pulak pjg time2 cenggini...

Azue kalau time kojer...jarang makan kat luar...
Kitorg prefer mkn kat opis jerk...
Tapau jerk kat kantin tu...xpun bawak bekal
dari rumah...hehehehe..

Memang kalau time lunch nie..Azue jarang
sgt ler keluar...dok lepak kat meja jerk..
sambil layan blog...BW blog uolls...

xpun sesambil buat kojer...yg xpernah abess nie..
huhuhu...

Hmmm dok belek2 gmbo nie...rupernya ader lagi
citer JB aritunyer JJCM x abes citer...hehehe...

X silap Azue...kitorg maser nie odway nak balik KL dah...
dari The Zon tu..agak2 nengok Rest. Endang nie kosong jerk...
Kitorg pun singgah ler melayan Nasi Ayam Penyet...

Jomm nengok gambor...Nasi Ayam Penyet niee...


Suasana rest nie...oklah not bad...parking pun
senang depan kedai jerk...


Kitorg Order 2 set Ayam Penyet nie...
Kitorg mesti amek part Peha...Kalau Ayam Penyet nie...



Set dier mcm biasa lah...termasuk ulam2...
Sambal dier sgt lah pedas....
Kalau uolls memang suker pedas...
boleh arr singgah sini...Azue x tahan kepedasannya



Raser dier biasa2 jerk ler pada Azue....


Air Soda Gembira nie memang Azue suker sgt ler...
Yummeh2...Jomm jemput nengok yerkkk


Kat JB nie nie memang banyak Rest. Ayam Penyet nie kann..


Hmmm sekian ajerkklahh JJCM JB Azue berakhir...
Sebab waktu nak balik nie ler Azue x sihat...
sebab batuk memang dah ader maser nie...
kena pulakk hujan...sakit kepala haaa...

So lepas tu memang terus balik umah jerk ler...
kdg2 biler kiter jenjalan nie...kena plak
badan x sihat semua x best kann...

Nak wat camner...pasniee kiter sambung JJCM
kat tempat lain plak yer...

Daa semua...selamat berhujung minggu....

5 comments:

ieda said...

sedappp nye
sib baik den dah merasa ayam penyet nie ekeke ;)
skrg dah ada di buka di pekan dah tau azue ;)

♥Cik Puan♥ said...

lama tak jengah blog kak zue comel

♥Cik Puan♥ said...

lama tak jengah blog kak zue comel

lieyalatif said...

sedapnye kak...teliur tgk hah...baru teringat yang dah lame gak tak mkn ayam penyet nie...so far lieya penah rase ayam penyet AP, wong solo ngan ayam penyet ria....mmg lain2 kan kak rasenye...yg pasti mase gi bandung tu makaan ayam penyet pak chi met bandung tu laaa paling sedap kak....

tak sabar nak tgu makanan ape plak yg akak nak up kat entry nieh...

Nadot said...

ayam penyet?? Pedas gila?? soda gembira?? Memang feveret ah!.. hehe