iklan2

Tuesday, December 18, 2012

JJCM - MEE REBUS TAPAH- IPOH - PERAK

salam uolls.... harap2 sihat semuanya yerkk
so mesti ramai yg senyum2 nie...almaklum ler...
gaji dah dpt..bonus dah dpt kann...
lepas nie kompom sibuk ngan xtvt kembali ke sekolah...

uolls dah shopping blumm...Azue alhamdulillah...
dah settle dah semuanya...biasanya kitorg mmg
suker beli awal2..last2 minit karang 
ramai org...siann plak bebudak tu kann..
x bertukar uniform sekolah..huhuhu

Haritu...maser on the way ke IPOH...
atau Cameron...kitorg rajin jugak singgah
kat sini...biasalah...kalau singgah RNR tu..
kalau kena time ramai...nak mkn pun
xder tempat kannn...

Kat sini yg speselnya..Mee Rebus Tapah dier ler...
Rasa dier agak masin2 pedas ler...
Azue suker kalau yg Johor punya...
Manis2 pedas....



Order jugak Nasi Ayam Dier...ramai jugak yg order..
tapi pada Azue Ayam dier keras skett ler...
Nasi pun keras jugak...Azue suker yg lembut2 gitu



Cik Abg kiter mkn Nasi Campur...
Dier ckp sedap ler lauk2 dier...
Maybe lepas nie Azue nak try Nasi Campur pulak ler..



Mee Rebus Tulang dier...haaa



kat sini ader jugak ler jual2 kuih2 raya haa..
Nampak kueh semperit ngan Biskut Bangkit Kelapa tu..
Sedap jugak ler..org kampung yg jual kottt


Kedai dier senang jerk nak carik...Exit Toll TAPAH..
lepas tu belok kanan kalau x silap...

Selamat ber JJCM  yerkkk

EEhh sajerkk nak kongsi ngan uolls... x sangka tauu...
Azue sebelum nie suker2 jerk buat blog JJCM nie..
sebab Azue memang suker nengok makanan..

Azue mkn xder ler banyak sgt...Azue suker presentation
food nie...paling Azue suker amek gmbo makanan..
dari makan..blehh gituu...hehehe...

X sangka...sejak Azue kembali aktif ber JJCM
Azue nyer Nuffnang pun Aktif jugak...
Ramai juga peminat JJCM nie yerkkk

Terima kasih buat uolls yg sudi jengok JJCM Azue D Series nie...
tanpa uolls siapalah Azue kann....

Terima kasih juga kepada NUFFNANG  yg x putus2 bg Azue
BE yg beserta ngan bonus skali...syukur Alhamdulillah
skrg nie Azue belum nak Cash Out lagi...
Tunggu riban2 masyukk dulu blehh giteww....

Timer kasih juga kepada BRO HAZMAN yg rajin bg tipss
mcm mana nak naikkan Statistik Blog kiter...

pendek kata i lapp uollss ler....mmmuuuahhhh2...
jumper lagi yerkkk....





3 comments:

  1. whoaaa....bersusun BE mek nie...anyway untuk tips trafik tu biasa je...tapi kena selalu biasakan PING kat semua website yang saya inform tu yea....buat berterusan pasti ada hasil positif....

    ReplyDelete
  2. akak memang percaya kalau azue kata azue lebih suka ambik gambar makanan dari makan.. hehe.. buktinya masa kita jupe dulu azue order pun share2 je.. tp family akak sorang satu plate ko! malu plak ngan azue.. dah la azue yg banjer.. yg membelanja mkn tak seberapa.. tp yg dpt belanja lak lebih2.. hehehe... family akak mmg kuat makan.. tu ler pasalnya.. hehe..

    wahh.. bestnyer byk dpt BE.. camner tu nak dpt BE mcm tu.. share ler sket ngan akak..

    ReplyDelete
  3. ehh.. lupa nak komen pasal mee rebus tapah tu.. akak pun penah singgah situ gak turun dari cameron.. perut dah lapar semua jadi sedap.. hehe..

    ReplyDelete

Touch N Go