iklan2

Thursday, November 8, 2012

JJCM - NANDOS - ALAMANDA - PUTRAJAYA

Salam uolls watper tuu.... baru bangun dari tido ker....
hari nie cuaca hujan...rasernya dah baper minggu...
cuaca asyik hujan jerk kan....alhamdulillah rahmat dari Allah...
Sejukk jerkk haaa...perut pun lapor..kan..kan...hehhhehe...

Hmm pejam celik dah masuk November...org gomen
dah dpt gaji dah....tuu dierr cpt betul haaa...
Mgg depan plak cuti lamer....uolls dah plan ke mana nak tuju?

Azue ingat kalau jadi ler kann...Mgg nie nak ke IPOH...
pastu balik Terengganu...pastu ke Johor Bahru plak...
tapi dlm perancangan ler... kalau cuaca ok....
Harap2 ok ler cuaca time tu kann....

Ehhh..... panjang lak cerita haaa...
Nak Makan x nie....hehehhee....kiter makan Ayam Nandos nakk...
Aritu kan Azue ader buat entry Nandos buat promo...
Sempat ler Azue terjah Nandos kat Alamanda tuu...

Kalau yg teringin nak pergi tu...print voucher kat bawah nie tauu...
sampai 18hb November 2012 x silap promo nyer...






Jomm nengok kitorg makan aper kat Nandos nie....







Sos diorg nie sumer pedas2....so peminat sos pedas2
nie bolehh ler pegi...Azue x tahan pedas ler...
patut dier kena boh jugak sos yg x pedas niehh kann...




Air Azue order...Lemon Citrus x silap..ngan Soft Drink jerkkk...



Sedang menanti dengan tabah hati yerk....hehehhe






Haa dah sampai dah...kitorg mintak sumer bahagian drumstick..
kompom ler yg x pedas...Lemon & Herbs x silap..
Side Dish dier...Azue nyer..Sweet Potato aka Keledek Madu
Panggang....ngan Jagung Bakar...sedappp ...manis2 gituuu








Yang nie Side Dish dier...ader Nasi & Wedges...ok ler...
Tapi Wedges nie pader Azue masin skettt




Yg nie plak kitorg amek cosellaw & Garlic Bread...sedapp jugakk...



Jemputt nengokk yerkkk kengkawan sumerrr....
Nak ajak jemput makan dah tinggal tulang jerk haaa...
hehehehhe..




ok ler makan kat sini...beza skett ngan Kenny rogers....
Saper tahan pedas mmg sesuai sgt ler mkn kat sini...
kitorg prefer makan kat Kenny lagi...sebab set dier
Ader Macaroni Cheese & Muffin....hehehhe...

Jangan luper yer print voucher kat bawah tu..
Daaaaa sumer...besttnyerrrr esokkk Jumaat sudaaaa.....


4 comments:

  1. nasik dia tu dah gaya nasi goreng cina aje kan...cuma kalau man suka order ice lemon tea sebab boleh refill 10 kali....hehehehe

    ReplyDelete
  2. dah pernah try.tpi tekak melayu ni tak boleh follow rasa sos dia..

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak makan Nando's, rasa macam teringin lak :)


    p/s: Percutian tu MJ menang dari Like & Share kat FB ;D

    ReplyDelete
  4. Skali je makan Nandos dulu2 sbb prefer kenny rogers.... tp boleh la try lg .. nampak sedaap je.. ;)

    ReplyDelete

Touch N Go