Click On Me

Tuesday, August 28, 2012

JJCM - William's Corner - Kelana Jaya

Salam Aidilfitri buat semua....Alhamdulillah...Berlalu sudah bulan
Ramadhan...kini Syawal menjelang...so mesti kengkawan sumer
dah naik bekerja semula kann....tapi rasanya ada lagi yg
masih bercuti...sampai Merdeka nie...

Seronokknyer cuti Raya Sampai 2 minggu....
Azue tahun nie cuti 3 hari jerk..sebab raya di N9
jerkk kann...tu pun seminggu jugak becuti...

NIe cerita sebelum raya hari tu...kitorg nak pergi
sopink2 di Jalan TAR...balik pada shopping
kitorg singgah sahur kat WILLIAM's Corner nie...
Kedai nie dah pindah tempat baru..dulu dok
tepi2 jalan jerk...tapi lebih selesa tempat nie...

Harga & Menu masih seperti dulu...Azue
pernah buat entry dulu bleh nengok kat sini >>> William's Corner

Jomss Layanss Piccas Plakk


Kat sini ler kedai baru tu....Parking pun banyak...


Menu masih di papan hitam nie yerrr....



Sebelah Kiri Air Kelapa Laut Longan (RM8)
Sebelah Kanan Soda Herbs (RM8)
2-2 sedap ...2 Gelas Besar nie bleh minum 4-5 org yerkk...



Soda Herbs nie ader mcm2 daun dlm dier...Buah Laici / Longan
Serai..Lemon...Asam Boi...



Ribena Longan mmg peberet Azue..(RM8) jugaa...



Yg Nie Nasi Goreng Ketam...harga (RM25-RM30)



Nasi Goreng Ayam 2 Rasa ..Ayam Percik & Ayam Golek....(pedas skett)





Nasi Lemak Ayam Pandan 





Gouda Cheese Naan 




Set Bun & Chili Egg Crab (RM45.00)
boleh Refill Bun tu beb






Sedap...Sos dier masam manis...pedas... 



Nasi Goreng Ayam 3 Rasa ( Masam , Manis , Pedas)
RM35.00 (Nasi Pun boleh Refill)


Close up



Nasi Goreng Ayam Pandan


Sekarang nie kat William's Corner nie dah ader desert...
Ader jugak 1-2 yg  Azue dah try...itupun Uncle
William's yg baik hati belanjer kitorg....hehehe

Yg kat bawah nie gambo2 kebanyakannya dalam
FB William's Corner...nanti bleh add sekali yerrr...





Creme Brulee





Ice cream Pavlovas drenched with chocolate sauce! 












6 comments:

hazman aka species1980 said...

adusss.... William's mmg termasuk must go list laaa...makanan tu memang SUPER DUPER menarik laa

Anonymous said...

sorry nk tnye ckit,kedai ni ada sijil halal tak?

Azueriena Norash said...

Sijil halal x pasti ler saya..yang pasti Uncle William nie keturunan Baba Nyonya Melaka..dier sendiri pun x mkn oinkk..oinkk katanya,,,hehhehe....yg pati kalau was2..jgn makan yerkkk :)

Saya Disini said...

kt mana ea kt kelana jaya tu..xpernah nmpk lagi kedai tu

Anonymous said...

Tolonglah xperlu la nak tanya sijil halal kat malaysia ni

caca said...

Kenapa xperlu tanya? Kalau sangsi bole je tnya. Bkn apa..kita patut tau apa yg kita makan supaya xtermakan bnda yg xhalal. Anyway..saya dgr william ni kawin dgn org melayu...