Click On Me

Friday, November 4, 2011

JJCM - TEA CAMERON BHARAT PLANTATIONS - CAMERON HIGHLAND

Salam Sayang buat semua....Azue dah lama x hapdet cerita
tu pun sibuk menguruskan Event Pencarian Baby Cute "Sweet baby Lurve"
skrg nie pihak kami dah closed untuk terima penyertaan baru...

Skrg nie para peserta sedang giat meraih undi..siapalah nanti
akan di nobatkan sebagai pemenang yerkk...kita tunggu
sama2 kan siapalah Baby Paling Bertuah tu...kannn

Haa pejam celik Raya Haji pula dtg menyusul minggu nie...
Ramai ker kawan2 yg Pulang ke kampung?? Semoga selamat dalam
perjalanan nanti yerk... dan selamat menjalani ibadah korban yerkkk...
Kitorg nie Raya kat sini jer ler nampaknya...


ISNIN cari SELASA,
nak tanya nampak tak RABU,
agar ingatkan KHAMIS beritahu,
JUMAAT supaya tak lupa,
mesej kat SABTU
yang AHAD dah raya!!!

SALAM AIDILADHA BUAT SEMUA ....





Musim2 hujan nie teringat plak kat Cameron...masa kitorg pergi
sebelum puasa tu...kat sana pun dah musim hujan...sejuk yg amat...
skrg nie lagi ler sejuk agaknya...Azue seronok jenjalan
kat sana...x puas2 kitorg jenjalan kat Cameron nie...

Haii alangkah syokkknyerrnya dpt 
melayan Scones & Teh Stoberi kat sini...sambil menikmati
pemandangan ladang teh yg hijau tu...perghh nyamannn
kalau nak ke Cameron hujan2 nie..bahaya pulak kann...
layam jerk ler piccas kitorg kat bawah nie....huhuhuhu...





cantik kan ladang teh tu...besttnyerr kat sini


sesambil tu kitorg orderlah 2  teko Teh Stoberi kat sini..


Sedap giloss scones diorg nie...yummehhh2


Papehal kasi isi ini form lucky draw dulu


 
Maser sampai nie ramai giler org...penuh table tu haa...
sejuk ler katakan








pas makan kiter sopink2 ler stoberi..munger2 feelling2 lomantik kann