Click On Me

Wednesday, December 7, 2011

JJCM BANDAR BARU BANGI - RESTORAN SRI GHAZAL

Salam uolls...bertemu lagi kita yerkk...mcm mana cuti skul?
ramai yg sedang bercuti skrg yer...harap2 percutian anda menyeronokkan..
berhati2 di jalan raya...cuaca x menentu sekarang..

Kalau memandu tu harap bersabar...ingat2lah insan-insan yg tersayang..
Azue x plan utk ke mana pun cuti skul nie...
Skrg nie asyik x sihat jerk...kena hujan sket jerk 
dah demam & selsema....batuk...silih berganti...

Lepas tu plak sibuk dgn Flea market Di Amcorp Mall
setiap Sabtu & Ahad....dari jam 10.00am - 6.00pm..
Jangan luper temui kami di sana...tau...
Setiap Sabtu Sweet Baby Lurve akan berada di Tingkat 2
dan Ahad Kami berada di Tingkat 3 depan Kenny Rogers..

Kami menjual Barangan Bayi...Aksesori Wanita...
dengan harga yg Terhebat di Pasaran....Percayalahhhh....
Jemput Datang tauu..jenguk2 kami kat sini...


Alamakk sempat jerk wat promosi yerkk...hehehehe...
Ok jom tukar Channel makan2 plak....  

Azue suker sgt mkn nasi beriyani nie...
ader mcm2 version kan...ada yg gam...
ader yg x gam...tapi pada Azue...
sedap lauk dier sedap ler tu...hehehehe

Tapi Azue suker makan di Restoran Sri Ghazal nie...
Beriyani Daging memang Terbaekk ler...
Memang sedap...lembut jerk daging dia...
harga pun x mahal sangat...sgt berbaloi ler...

Jomm layan Piccas Kami sekeluarga sedang
bersantap di sini....




Beriyani Daging...sodapp..sampai menjilat jari haaaa...


Beriyani Ayam Masak Merah...tp mcm berminyak skett lerrr



Beriyani Ayam....Sedapp jugakkk....best...best...best...
Di sajikan dengan Papadom....Acar dan juga kuah dhal...


Beriyani Kambing...


Jemput makan semuanyaa....


Desert  Kelapa Jelly yg sedap...




Dari Luar Kedai..lokasinya sederet dgn Rest. Limau Nipis ...
jumpa Rest. Sri Ghazal nie dulu tau...so kat bawah tu addres
nak ke sini...

Sri Ghazal Beriani @ Bandar Baru Bangi, Bangi, Selangor Big Badge

Sekian sahaja cerita makan2 utk hari nie...sorrylah...gmbar mmg
x berapa memuaskan..almaklum ler...pakai henpon murah jerk...
malas nak usung kamera dah skrg nie...huhuuhu...

7 comments:

atty's said...
This comment has been removed by the author.
atty's said...
This comment has been removed by the author.
atty's said...

masa sri ghazal ni baru buka..kyatt mmg suka makan kat sini..

tapi skrg kyatt lagi suka makan kat restoren anje sek 15..kyatt rasa nasi beriani dia terbaik,selain tu ada jugak mee rebus..

Azueriena Norash said...

owhh kat anje lagi sedap yerkk...nanti nak try kat situ plak...wawa pun ckp kat situ sedap..

ieda said...

zue ... miss uu
dah lama x jenggah sini
ym punn dah lama x online dgn ko kan huhuhu

sibuk zue .. aku tukar kursus dah skrg nie , x jaga utm tapi uitm huhuh

KSWSK said...

ni erk kedai yg kau ckp ritu..kami slalu lalu jer..singgah tak pernah..

TK said...

Salam Azuerina..TK berkenan barang baby tapi tak pnah lagi sampai Amcorp Mall. TK nampak booties yg cute mute dlm gambar di atas..

Nasi Berayani daging tu mmg nampak sedap sgt!!!