Click On Me

Wednesday, October 5, 2011

JJCM - BLACK CANYON COFFEE - AU2 - JUSCO - SETIAWANGSA

Salam uolls...mcm mana sihat ker?skrg nie masing2
bz melayan anak2 yg nak amek exam kan...
UPSR dah lega...PMR sedang berjalan..
SPM akan dtg around d corner...

So kepada anak2...adik2 yg nak amek ezam tu
Good Luck yerkk...Semoga Berjaya Semuanya...

Lepas Exam nanti boleh Enjoy...
ajaklah  ibu2 bapak2 semuanya..
Jalan-Jalan Cari Makan ehhh...

Kali nie nak bawak uolls makan2 kat
banyak juga cawangannya...merata tempat
1 Malaysia...tapi yg Azue pegi nie
kat AU2 Setiawangsa...


kitorg pilih Air ngan Eskrem...
kalau order Air Panas dier dtg sekali 
ngan semikot ABC...





Tempat dier memang Best...Makanan pun sedap..
Suker nengok dier served makanan n minuman
sgt2 memyelerakan...

Yg nie x silap Tomyam...Kerabu Tuna...Ayam masak Kicap
ker aper tah...tapi memang sedap2 belaka..





Macam2 Order...Nasi Goreng pun Ader...
Nasi yg tidak di Goreng pun Ader...
hehehheehe

Yang kat bawah nie kitorg makan di Cawangan Alamanda Putrajaya..




Yg nie seafood Pasta ader raser kari2 skettt...







Pastu Harga memang sangat berpatutan ler..
Ader pakej2 yg kiter boleh pilih..
kalau ader promotionnya lagi ler best...
hehehe

* credit to google*

Spagetti untuk nureen...apa ponn sodapp katanya...
hehehhee...


Oklahh Azue nak cauu dah nie....sekiannn....daaaa...
Jager Diri...Kurangkan Sensasi...Tingkatkan Produktiviti yer...


Hmmm...debaran nak tgg Belajawan nie...
Agak2  Macam mana ehh...
Ada masyukk ker...xder Masyukkk ker...
dah lama x jenjalan niee...hehehehe

2 comments:

KSWSK said...

cute eskrem tu dia buat muka kartun

hazman aka species1980 said...

Nasi goreng ayam tu pun menarik gak walaupun simple jee