Click On Me

Monday, September 19, 2011

JJCM - GREEN VIEW GARDEN - CAMERON HIGHLAND

Salam semua kengkawan...
wahh skrg nie sumer kengkawan dalam mood OPEN HOUSE kann..
Azue sendiri pun banyak juga dpt jemputan OH
selama 3 hari berturut2 nie...rasa ketat jerk perut...haaa

Nak2 hari Sabtu tu...perghh...x tahu nak bagi 
badan mcm mana...
Mohon maaf yerkkk...sampai ader 2-3 rumah
kengkawan...x sempat Azue terjah...
Walau apa pun terima kasih kerana 
sudi jemput Azue sekeluarga...

Hari nie Azue nak citer2 pasal makan2 jugak..
tapi bukan makan kat Open House...
Makan2 kat Cameron Highland aritu...

Dah lama Azue nengok tempat nie..hari tu pergi sekali
x sempat nak menyinggah...kali nie jerk dpt jugak singgah...

Jomm ler layan piccas2 kitorg makan Strawbery Steamboat
katt sini..memang bestt...





haaaa kat sini ler tempatnya......


nengok piccas nie yg Azue x tahan tu...hahahhaa


Wallaaaa...so yummy kan...


Special Promotion


Macam2 ader haa...



Biler nengok kek nie rasa mcm nak makan kek...tapi
si Nureen kecit tu...sibuk nak yg ader toys tu...
geram jerk...dier bukan nak makan pun....





Yg nie nampak memang sedappp...nak2 di tengah2
hujan...pergh...biler makan...x sedap mana lah jugak...
seb baik x amek yg panjang tu...jenuh nak perabesskan...








Strwaberry Strudells Kalau ku tahu...x sedapp
memang ku angkat itu Stoberi  Cheese Cake sajerkkk...



Strawberry Juice nie sekali dalam Pakej tuu...
sajer lahhh...nak merasa...masam2 manis gituu


 



Yang nie kompom sedap....dah ler cuaca sejuk2...sebab hujan kan..
xkan nak layan eskrem plak..tu yg layan Stimboat nie..
Bayangkan...tomato kecit2 tu pun sedap dok
celup2 ngan coklat cair tuh....








engok pun tergudaaa....tapi stoberi dier kasikk sikit sgt ler...
kalau ader kengkawan yg nak pegi..siler bawak extra Stoberi ehh..
sebab kitorg mamam x cukup...hahahaa...











Memang siokk woo...layan coklat cair nie....
Siler2...hehhehe....jgn terliur sudaaa...













Yg nie ler dok Nuyeen sibuk2 nak  sangat tadi....
dalam tu cumer krim custard dengan serbuk semikot
campur stoberi gituu... 
Inilah kojer si Nuyeen haaa....bukan makan pun....
haiiyaaaaa
saborr jerk ler kannn....semata2 mau itu patung bear tecittt...
kena plak beli cake tu...ntah apa rasa pun x tahu ler...



Sekian sahaja....sawadikappp....






Kalau uolls teringin nak pergi...boleh ler printkan
Voucher nie...tapi xleh guna pakai kat sini...kena guna
dekat Strawberry Moment .. Brinchang...

3 comments:

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

shuntek2 photo azue.....
great Shot!

PUANSTOBERI said...

penuh ngan stoberii.... awwww :D

SayangSal said...

wah kak....syok nie....sal pergi hari tu pun....dok tgk jer orang mamam kat sini...staberi celup cekelat memang best,,,,:)