Click On Me

Friday, May 20, 2011

JJCM - BANDAR BARU BANGI - AUSTIN STEAK HOUSE -

Salam guys....amacamm hari nie...cuaca sekarang x menentulah kan...
kejap feelling so hot..hot...hot....pastu kalau hujan...sejuk plak...
nak berjalan2 pun skrg raser x best...nak mandi manda...takut
ombak besar...air terjun pun bahaya skrg....

so kesimpulannya...dok lepak2 kat area lembah kelang jerk
ler yerkkk...kali nie....Azue nak bwk uolls ke Bandar Baru Bangi..
jom kiter mamam ala-ala western nakk....

Lokasi kedai nie di area Seksyen 7 Bandar Baru Bangi...
kedai nie...best..deco pun cantik...service pun lajuuu....
food sedapp...marbbbelllesss....
satu lagi bab hargaa memangg puas hati murahh beb....

jomm kiterrrr....skodeng2 kat  
AUSTIN STEAK HOUSE nie




 uollss bleh ler...skodeng2 rega menu dier...
sangat berpatutan kannn

Air sumer gelas besor2 tau....haa nengok uolls amek air 
jenis aper lah kan



Sizzling Yee Mee RM8.50

Sedap...pelbagai..haiwan2 dalam di darat n di laut
di masukkan...dalam nie...hehehe


Lamb Chop Rm9.90


T-Bone Steak RM 19.90


Chicken Golden Blue (RM 10.90)



White cheese~inside...so yummy.. ( piccas credit to http://dotdotjelly.com )



Chicken Chop RM8.90




wokkeyyy sumerr sudaa kenyangg...
lallaala...mari kiter pulanggg....sampai jumper lagi yerkkkk
selamat mencuba.....


so kat bawah nie ader alamat ngan peta 
sekali mcm mana nak cari lokasi


Austin Steak House
Seksyen 7 Bandar Baru Bangi
Selangor.

Location : 55 GF, Jln Kajang, Impian 2/1 Tmn Kajang Impian,
 43650, Bandar Baru Bangi, Selangor
Operation Hours: 5.00 pm – 2.00 am





12 comments:

Al-Scheira said...

...cantik gambar..
ermm..tapi rasa dia sedap tak??

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

wah azue dah gi austin erk. Ni kena bagitahu abang counter tu. nanti leh makan free kat sini (haha)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum Azue,

Jamal datang BW dari FB Group "TIPS & TUTORIAL FOR BLOGGER".

Wah bestnye mam, Jamal baru smalam mam kat Wadihana..layan jugak la..hehe

www.jamaluddin.net

Me said...

Mcm menarik je tempat ni..harga pun mcm ok...kena try ni...:-)

unhappy customer said...

spaghetti seafood dia hampeh gila. sos pakai sos tomato yang dicairkan semata sumpah tak sedap and seafood kecot macam nak tanak je bagi makan.

service pun hampeh hantar air main hempas kat meja sampai tumpah but no apology pun.

surely not gonna go there again.

Azueriena Norash said...

to unhappy customer...

kesiannya dpt layanan mcm tu...makan pun dah x sedap yerr...


kitorg x pernah try spagetti dier...selalunya kitorg pergi dpt layanan ok jerk..maybe staff baru kena marah dengan boss kot...huhuuhu

Anonymous said...

kena reserve tak before pegi... i plan nk ajak member pegi on weekend celebrate dah grad.hihi

Atz Homestay said...

x perlu buat reservation punn...just walk in jerk..:)

Anonymous said...

Xbest! Kalu pmpuan baik2 je layan. Kalu laki,huh.mcm haram.

Anonymous said...

Yup ... Staff yg anek order kiteorg pulak jenis tang tak pay attention.. 2-3 kali ckp baru nk tulis... Order seafood spaghetti.. Serious tkle blah.. Tkle telan.. Tk pernh try lg food lain mungkin sedap kot

Anonymous said...

Chicken golden blue dia liat, potong pakai pisau pun tak boleh. Kunyah setengah jam pun still tak hancur. Gelas retak seribu. Toilet yuck tak selera...

Anonymous said...

Sebelah mana ye lokasi..tak pandai cari jalan kat bbb ni klu bg alamat..bagi la landmark :(