iklan2

Tuesday, February 1, 2011

Karnival Karangkraf S.Alam 1st & 3rd Day

Salam Sumer kengkawan.....hari nie KL cutii...N9 n N.Selangor siler jangan
jelesss ehhh....siler bekojer dgn rajinnya....esok Azue kojer lagii....
so Chinese New Year nie...mesti ramai yg dah planning mcm2 kann....

Azue x ke mana2 pun...cadang nak round KL jerk...time nie ler bestt...
nak shopping pun selesa...kompom ler le tour d Shopping kompleks
jerk nie karang....

kitorg dah serik nak jalan2 time2 mcm nie...x nak ler Azue bersesak2
di jalan raya...di tandas awam dan di kawasan RNR tuuu....
dari sihat walafiat..terus dpt migrain...xper lahh
Azue kasik chance dulu kat uolls jalan2...
so next week Azue plak membuka langkah panjang skett hehehhe....

Ehh ada saper2 yg pergi karnival karangkraf aritu x?
Azue siap amek cuti hari jumaat tu..
sebab nak rembat novel2 yg tgh sale giler2 tuu....
amekk nko sampai 2 bakul azue shopping...
hahahha...rambang mata betul...dah ler murah2.....waalllaaawehhhh.....
novel baru sumer ada diskaun 30%...yg lama skett 50%....
kalau rega 19.90 jadiknya x sampai rm10 sebuah kann....

So memang berbaloi2 lerrrr...amek cuti n shopping di pagi jumaat tuu...
siap kitorg dapat parking "VIP" lagii...seb baikk dpt parking dekat...
kalau jauh saper nak hangkut novel banyak2 tuu...hehehe....jomm layannn piccas....






Bersama Afzia Hanim dari Putrajaya...pun one of member Group GENG GILER NOVEL


Novel sudaa dpt..apa lagii bayauu ler...hehehhhe......

Azue pergi berdua jerk hari jumaat tu bersama cik abe sayang...
yg setia menemani azue untuk mencari koleksi novel kesayangan azue nie......
tq abang sayang...mmmuuuahhhhhsss



Hari Ahad tu Azue pergi lagi bawak anak2 pulak pergi carik buku diorg...
tapi hujan renyai2 dari pagi sampai malam...cuaca pulak sejukk..
.sebab dah janji...diorg pun dah bersemangat nak pergi jugak...
so gagah ler pergi bawak diorg pepagi tu.....

Dengan setiap pembelian novel lebih dari RM100 kiter boleh spin roda impian nie...
nureen yg spin kan....x sangka plakk dier bertuah...dapat hamper
dari Adabi yg bernilai RM50 hengget.....wallaaa...seronott ler dier...


TQ karangkraf....memang berbaloi2 ler pergi time2 hujan nie....
dapat hadiah mcm2 plak tuu....kalau ader lagi pasnie kommpom pergi...
memang xkan lepaskan peluang punyalahh.....hehehehe

Banyak ler jugak kitorg dpt hari tu...beli magazine...dpt cenderamata....
door gift...cabutan bertuah....hadiah misteri....dan jugak ader game2 ler time tuu....
bestt gilerrr.....



Inilah majalah2 & novel yg sempat Azue rembat pada hari ke 3 tu...mcm2 ader....
yg 1st day punya x sempat nak amek piccas..
.sebab dah balut n simpan dalam rak....hehhehee



Ini lah novel2 yg Azue beli pada hari pertama sumer ader 30 buah dpt less 30%
ader 1 lagi resit dah hilang...yg tu less 50% ader 3 buah jerk azue beli....



yg nie plak antara novel2 Azue beli time ari ahad tu.....so memang puas hati sgt2.....
x sabar nak tunggu pesta buku di pwtc nanti...sebab kat sini cumer
ader novel dari terbitan alaf21 n Buku Prima jerkk...

oklah sekian sahaja laporan azue buat hari nie...pada yg dah bercuti
tu selamat bercuti yerkkk.. sambutllah salam sayang dari azue...
mmmuuuahhhhsss...buat semua...

3 comments:

  1. besh giler tgk azue dpt borong novel

    ReplyDelete
  2. adoii sib baik aku x minat baca novel .. kalau idokkk ekekek laki aku jadi cam bang limm senget bahu bawak novel penuh plastik ekekekke

    leh tahan banyak ko beli beb ... menghayati novel .. adehhhhhh

    ReplyDelete
  3. murahhnyyyyerrr kak azue
    best oooo
    kalau ler dekat...mau zana pun terjah gark...nampak hari tu kak tie pun terjah gark....

    puas ler kak azue memborong novel....bestnyerrrrr

    ReplyDelete

Touch N Go