Click On Me

Wednesday, October 13, 2010

ROCK N ROLL BEBEHHH


Salam semua kawan2...sihat ker ari nie....tu ader senyum2 tu...mesti mood happy jerk...almaklum ler...kalau hari rabu...sumer macam dah buat planning untuk wekend nie kann...ader lagi ker open house...kepada yg sambut besday hari nie...Azue ucapkan Selamat Ulang Tahun Kelahiran...semoga hidupmu sentiasa
di berkati ALLAH...

Hari nie Azue dah masuk kejer balik....raser mcm x cukup masa jerk ngan
Course semalam..memang menghiburkan...x pernah attend course mcm nie..selalu nya kalau attend coursemesti azue sibuk nak cabut awal...
boring nak tunggu lama2..sampai takat setengah hari jerk
lerrr...tapi kali nie memang x cukup masa...masa berlalu tu x sedor langsung...

Dasat betul penangan course SCORE nie....sampai suara Azue dah bertukar jadik suara ELLA tu...serakk giler....sebab gelak banyak sangat....aduhhh....memang WOW lerrrrr.....best2...best..kena tnya lah apa lagi course yg ader...bleh join lagikk...



Sampai jumper lagi yerkkk..daaaa.....mamammmuaaachhhsss

2 comments:

ieda said...

seronoknya beb joint course mcm tuu .. alhamdulillah kalau yg baik tuu dimanfaatkan akan dpt hikmahnya ..

yes kebaikan dibalas kebaikan , kejahatan harus dibalas kebaikan kerana yg baik itu dari hati yg suci murni :))

♥Azie♥ said...

yu huuuuu kak azue