iklan2

Thursday, October 28, 2010

MINGGU YG SANGAT BZ


Salam Sumer....Azue minta maaf yerk...Azue x sempat jalan2 kat rumah uolls...
nak bukak blog sendiri pun x sempat....Student baru masuk untuk SEM2...
Azue plak sensorg kat opis nie...memang x cukup tgn ler...nak handle
sampai nak mkn pun x sempat....siann kann...

Tapi untuk melepaskan kerinduan kat Azue...chheewahhh....azue attachedkan
piccas Azue dan kengkawan yg sekarang suker sgt nak conteng2 muker...
Piccas nie ketika kami semua attend class make over..yg basic2 jerk..


Sgt seronott...dan banyak ilmu yg di pelajari...kalau nak attend tu..
nanti Azue buat lagi ehh....Tapi bukan Azue ler...Cikgu Wana yg
akan ajarkan...hehehehe.

p/s:- Nak tengok piccas penuh di FB ehhh...


.

6 comments:

  1. waaaa menarik nie ... banyak yg dpt dipelajari tuu ..
    cumei2 semua :))

    ReplyDelete
  2. salam..kamu masih tak hantar no kat email akak..kan menang hadiah saguhati.nak top up ker cash..asap yer

    ReplyDelete
  3. tak dapatlah..kamu sms kat 019-3874160..pakai top up apa..celcom ker digi

    ReplyDelete
  4. sama le kita kebizian yg amat..

    ReplyDelete
  5. BUSY LAGI ke kak..dahlame tak update blog nie kak

    wah akak pun dah masuk kelas grooming...kelas ko kak

    ReplyDelete

Touch N Go