Click On Me

Tuesday, October 19, 2010

KUUU DALAM DILEMAA

Salam Sumer kawan2....2-3 hari nie...Azue x sempat nak menyoret2....ader jerk mcm2 berlaku..last week.....tapi nanti ler yer...azue story mory...
tapi buat hari nie...Azue dalam DILEMA nie...

Azue dah lama plan nak pergi...tapi xder lagii peluang nak pergi....
Kali nie peluang dah ader...tp hati macam belah bagi...
nak pergi ke x nak...sebab...cik abe x nak pergi..kitorg selalu kalau
pergi mesti berdua ..huuhuu...

Kalau Azue pergi sorang pun hati teringat jerk kat umah....
x tenteram jiwa tauuu...tapi kalau x dpt pergi dok ler frustt jerkkk....
rugiss x pergi...uwaaaaaa

Camner nieee....dier pun berat hati nak kasik jawapan....
nampak mcm x kasikk pergi kannn

HMMMMMMM?????

Azueee teringin nak mkn yg nieeee.....


8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

pada lieya senang jek kak, tanye org yg dekat di hati kite laaa...kalo die berat nak lepaskan, maknenye better jangan.....org kate restu ni penting juga....restu kan bagai doa...

atty's said...

salam azue..nanti lah pergi sekali ngn abg alim..mesti lagi syiok.kan ..takpe..tak lari gunung dikejar..

ieda said...

yes aku setuju 200% cakap adik lieya tuuuuu ... nanti x elok kalau gi jgk specially hubby yg x nak means dia x restu tuu .. kalau dia cakap u pergilah , I x kesah .. I memang x nak gi .. haaaaaaa tu lainnn :)

Ciklinn said...

yer kak tunggu abg alim.... kan ke best ado laki.. semua laki bayo.. "yang nak mkn..." laki pun bayor... "yang nak ole2..." laki pun bayor... hahhahaha

ok kak berbalik kepada nuffnang.... akak masuk kat nuffnang tu... pehtu tgok cara2 masukkan iklan... ada 3 tempat semuanya..... kalo free nanti ym linn yerk...

kak ina kl said...

ikut kata hati ajerlah..

kalau betul nak..hari sabtu free tak .tunggu kat area giant tu..boleh ker?
hantar email kat akak lah lagi senang kalau nak..

roslana_06@yahoo.com.my

KSWSK said...

lau ati dah bbelah bagi...kang lau g sana pun mcm tak siok..

dilaOHdila said...

wah nak gi Bandong ke BUK...waduh
pak halim kok mau pergi ya. ajak in skali lagi BUK. pujuk in selalu bisa pergi sama sama deh.......

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

alooooo
jgn sedih2 kak azue
kalau abg halim tak bagi..tak yah ler..
nanti ada ler rezeki gi sana tu
gi ngan abg alim yerk